Има полицейско присъствие около сградата на МВР и на околните

...
Има полицейско присъствие около сградата на МВР и на околните
Коментари Харесай

Протест и пред МВР, искат оставката на Маринов


Има полицейско наличие към постройката на Министерство на вътрешните работи и на близките улици. Причината - оповестеният митинг с искане за оставка на министър Младен Маринов , оповестява БНР.

От  " Демократична България " аргументираха настояването си със случаите на полицейско принуждение и поради дейностите на Министерство на вътрешните работи в парка Росенец.

Група симпатизанти на " Демократична България " сега са се събрали пред постройката на Министерството на вътрешните работи на ул. " Шести септември " в София.

Няма митинг с възгласи и крясъци. Хората стоят безмълвно пред постройката на министерството. Няма и чак толкоз засилено полицейско наличие.

Нека да чуем какво сподели един от уредниците на митинг а Найден Зеленогорски:

" По-големите български градове митинг ират, тъй че, съгласно мене, наложително поради достолепието на един народ да се случи незабавно оставка та на министъра на вътрешните работи и, несъмнено, оставка на държавното управление и предварителни парламентарни избори “, сподели той и добави:

“Според мене, опция се построява, тя се построява и на улицата, тя се построява и в дясно, има един сериозен индивид - " Демократична България ". Силно се надявам той да бъде уголемен и с цивилен организации и с други неправителствени организации, с силата на хората, които са на открито и чакат смяна. Промяна би трябвало да има. не може да продължи по този метод ".

Мотивите на митинг иращите пред постройката на Министерство на вътрешните работи за оставка на вътрешния министър Младен Маринов е полицейското принуждение в София и дейностите на полицията в парк " Росенец ".

В тази връзка през днешния ден сутринта от Столичната дирекция на вътрешните работи оповестиха, че по тези видеоклипове и информации, които се появиха в обществените мрежи за полицейско принуждение към този момент има формирани инспекции.

Те ще продължат тъкмо един месец, и в случай че се потвърдят непозволени дейности на чиновниците на Министерство на вътрешните работи , те ще бъдат осъдени.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР