„Има "подаване на топката" между ДПС и ИТН, което недвусмислено

...
„Има "подаване на топката" между ДПС и ИТН, което недвусмислено
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Има подаване на топката между ДПС и ИТН

„ Има "подаване на топката " сред Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, което недвусмислено приказва за основани отдаван трайни връзки, които са на процедура реализирана консолидация “. Това сподели Татяна Дончева от ИБГНИ в коридорите на Народното събрание.

„ Движение за права и свободи са безапелационни съперници на служебното държавно управление, на някои министри в него, на всевъзможни промени на правосъдната система, на всевъзможни стъпки, които заплашват икономическите им връзки. Те получиха най-ресурсните комисии, няма никакво пояснение с изключение на за връзки за Има Такъв Народ, за които не е говорено “, добави тя

Актуализацията на бюджета не трябва да се бави, разяснява още Татяна Дончева от ИБГНИ.

„ Тя е три странички, за какво на Има Такъв Народ й трябват три седмица, ами като пристигна дебелия бюджет ноември – три години ли ще им трябват, с цел да минат тестето с листите “, разяснява тя и попита за какво се бави тази актуализация, а се бърза да се избере шеф на Българска народна банка.

„ Това трябвало да стане в доста незабавен порядък? Защо? Защото имало парламент с висока социална известност? Защото можем да реализираме единодушие за някой влиятелен банкер, който е влиятелен за българските жители, а за някаква тяхна общественост на болшинството. Нямам пояснение. Искаме това, което стартира служебното държавно управление и изкара ненапълно, да не бъде върнато назад, освен бюджета, само че и всички други ограничения, може да бъде върнато ситуацията назад изискванията за изборите назад ", сподели още тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР