Има пълзяща болшевизация в БСП - който не е с

...
Има пълзяща болшевизация в БСП - който не е с
Коментари Харесай

Михаил Миков: В БСП има пълзяща болшевизация

Има пълзяща болшевизация в Българска социалистическа партия - който не е с нас, е срещу нас. Това съобщи някогашният ръководител на столетницата Михаил Миков във връзка решението Елена Йончева да оглави листата за Европейските избори за сметка на Сергей Станишев.

Според него председателката на левицата Корнелия Нинова желала да в профил Станишев от евролистата. "От към 2 месеца е ясно, че ръководителят на ПЕС е нежелателен в листата от Нинова и управлението, макар желанието на огромна част от партийните членове и организации ", изясни Миков пред "Нова телевизия ".

Той означи, че доста членове на Националния съвет изразили основателни подозрения в метода, по който се е провело гласуването. "Нека имаме още нещо поради. Поне 20 души – членове на Народно събрание, са в трудово-правни връзки с Нинова. Познайте те по какъв начин ще гласоподават? Не оборвам гласуването. Въпросът е, че последните два месеца имаше очевидна наклонност за напън за премахване на Станишев ", уточни Миков - предходник на Нинова отпред на Българска социалистическа партия.

По думите му Елена Йончева е употребена от Корнелия Нинова в спора й със Станишев. "Не споделям, че Елена няма своите качества. Не споделям, че Елена не може да бъде заслужен представител в Европейския парламент, само че споделям, че методът, по който се случи всичко имаше за цел още веднъж да конфронтира, да опълчи и да се „ натрие носът” на Станишев, тъй като ние в България обичаме да разчистваме сметки ", добави Михаил Миков.

Ексшефът на социалистите акцентира, че към този момент 5 година Българска социалистическа партия е в съпротива. "Ако 80 народни представители преди година и половина бяха един удовлетворителен резултат, би трябвало към този момент да сме минали 100-те, 110, 120. Как да набере електорат? С вътрешни борби и почистване на сметки, гонения или с политика, която някак си изпадна от полемиките ", разяснява още Миков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР