Има основание за искане на вот на недоверие срещу правителството. Това

...
Има основание за искане на вот на недоверие срещу правителството.
Това
Коментари Харесай

ГЕРБ биха поискали вот на недоверие, но не заради ареста на Борисов

Има съображение за искане на избор на съмнение против държавното управление.

Това съобщи на брифинг в коридорите на Народното събрание заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

" Какви ще са парламентарните ни реакции ще разберете напълно скоро. Поводи за избор на съмнение сигурно има. Но не можем да се фокусираме върху това, което ние сме понесли - имам поради политическите репресии. Ако държавното управление заслужава избор на съмнение, то това е поради икономическата политика, от която страдат всички хора ", сподели вторият човек в партията на Борисов.

ГЕРБ не биха се концентрирали върху настояването на оставката на Бойко Рашков. " Не мисля, че такава оставка би решила казуса. Тук приказваме за директно предписание от министър-председател, " добави той.

Среден 3. Така оцени първите 100 дни на кабинета ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

" Българските жители писаха тройка на дилетантите за 100 дни ръководство. И най-сериозният неуспех, дружно с тези в стопанска система, енергетика, инфлация, външна политика, за тях е неуспехът на Рашков и рашковото Министерство на вътрешните работи. Над 60% от българите считат, че Министерство на вътрешните работи е употребявано за политическа принуда. Това през вчерашния ден се удостовери и от българския съд, който отхвърли изобщо да преглежда протоколите за активността на рашковото Министерство на вътрешните работи и изрично съобщи, че дейностите на Министерство на вътрешните работи са противозаконни и осъществени от незапознат орган ", сподели тя.

Атанасова изрази и вяра съдът да се произнесе позитивно по жалбата на ГЕРБ по отношение на ареста на Борисов от предходната седмица. Свидетел пък, наименуван " Просто Киро " не приел Народното събрание да бъде изслушан в зала, жалва се още тя. Попита още - дали имало съвпадане в това, че карцерът на Борисов бил осъществен ден след диалога му с някогашния президент на Украйна Петро Порошенко, на който ексуправляващите изразили мощна воля за поддръжка на страната против съветската експанзия .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР