Има основание за иронията на Борисов, защото поведението на европейските

...
Има основание за иронията на Борисов, защото поведението на европейските
Коментари Харесай

Джамбазки: Сега не е време за китайския чесън, че след него идва и китайския вирус, купувайте българското

Има съображение за иронията на Борисов, тъй като държанието на европейските институции в пандемия в меко казано смущаваща. Кризата послужи да се покажат недъзите в системата. Това сподели евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването " Беновска пита ".

По думите му държанието на евроинституциите ще има сериозна преоценка, тъй като всяка страна е работила сама. " Предложението на Сасоли е неприложимо ", безапелационен е той.

" Европейските водачи, които до оня ден говореха за взаимност, демонстрираха нарцисизъм . Българският народ и страна би трябвало да преминат обединени през тази заплаха. Нацията ни е оживяла при доста по-тежки провокации, в случай че не си вършим саботажи и имаме разсъдък да съблюдаваме персонална хигиена и отдалеченост, българите ще оцелеем.  Не ни трябват апели за нарушение на разпоредбите, а да се съблюдават ограниченията ", добави той.

" Хората в по-малките обитаеми места с дворове не са толкоз притиснати от тази обществена изолираност, като в огромните градове. Лека-полека би трябвало да се прави опит с отхлабване на ограниченията, с цел да се възвърне методът на живот ", съобщи евродепутатът.

" Призоваваме всички българи да харчат парите си в интерес на българската стопанска система . Сега не е време за китайския чесън, че след него идва и китайския вирус. Ако хората избират рекламите на българско произвеждане и харчат парите си за това, ще помогнем на българската стопанска система. Не е миг за лигавщини и парвенющина, в този момент е момента да си оказваме помощ ", акцентира Ангел Джамбазки
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР