Има основание да кажем, че политиците си тръгват с малко

...
Има основание да кажем, че политиците си тръгват с малко
Коментари Харесай

Ант. Гълъбов: Недоверието в политиците е сериозен проблем

Има съображение да кажем, че политиците си потеглят с малко повече поучения, тъй като 2018 година беше динамична и значима за България. Поуките са главно свързани с нуждата от поддържане на ритъма на ръководството и от мисленето в малко по-широк проект за българския дневен ред.

Много стабилно отрицателна е наклонността към политиците и към тяхната работа в България и в Европа, което е сериозен проблем.

Обществените настройки не демонстрират подготвеност или очакване на предварителни избори. Нямаме трагична смяна в поддръжката за политическите партии. Онова, което е доста значимо да направи болшинството и държавното управление, е да усили ритъма на промени.

Местните избори ще бъдат доста значими, тъй като от оперативността и качеството на представителите на локалната власт ще зависи качеството на живот на жителите.

Българите имат потребност от мощна президентска институция, а не от още един опозиционен център. Румен Радев продължава да се възприема като военачалник и това е част от казуса. Загуби президентската институция.

Колкото до идните европейски избори, до момента Европейски Съюз не се е изправял пред толкоз значими и толкоз съществени избори. Много значимо е българските жители да схванат това, че би трябвало да гласоподават. Много значителен и значим е въпросът по какъв начин ще наподобява европейският парламент в идващите години. Това директно ще се отнася и директно ще дефинира вероятностите на България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР