Има още неща за доизкусуяване. Това каза премиерът за новия

...
Има още неща за доизкусуяване. Това каза премиерът за новия
Коментари Харесай

Бойко Борисов за новия булевард Левски във Варна: Аз ръководих строителството по снимки! Всеки ден ми пращаха

Има още неща за доизкусуяване. Това сподели министър председателят за новия бул. " Левски " във Варна. " Денонощно работеха. Всеки ден ми пращаха фотоси. По фотоси ги управлявах ", добави Борисов. Той акцентира, че обектът е бил комплициран. " Ако беше елементарен, други щяха да го създадат ", разяснява Борисов.

``
реклама

Премиерът прикани варненци и в частност мотористите да не бързат да " тестват " новия бул.. За наклоненото кръгово той сподели, че денивелацията е единствено четири сантиметра.

" Много добре наподобява градът. Естествено - в случай че си справедлив. Ако не си справедлив, ще кажеш - това за какво е синьо, или ще намериш различен недостатък ", разяснява още той.

" Това ми е несъмнено 50-ият план, където на гола поляна или на някоя бара сме казвали, че ще стане нещо, никой не ни е вярвал. Видях и нагоре булевардите, които обещахме да се асфалтират ".

" Вие сте благословени, имате си море, а ние Витоша ", съобщи също Борисов и сподели, че е инспектирал и стадион " Спартак ", където е открил, че тревата е положена, а постройката се строи. Припомняме, че точно по негово гледище страната отпусна пари за сериозен ремонт на оборудването.

Борисов разкри, че се е обзаложил с финансовия министър Владислав Горанов, че когато автомагистрала " Хемус " бъде приключена, ще обезпечава по 20 % от Брутният вътрешен продукт на България. 

" Трябва всички да се молим до края на тази година от Ябланица до Ловеч да сме подготвени. Много време се губят в отчужденията на земите. През 2022 година до Търговище ще ходите сигурно по автомагистрала, като ще е подготвен и сектора сред Плевен и Ловеч. Проектираме в този момент до Търново, тъй че да се строи през тези две години. През 2024 година цялата автомагистрала би трябвало да е подготвена ", безапелационен бе Борисов.

Запитан за акцията за евроизборите, министър председателят отговори: " Да вършат каквото желаят по време на акцията. При нас, отговорните в ГЕРБ, са си подали оставките и са от отстранени от всимки държавни постове. Има съществени инспекции и като завършат институциите ще си свършат работата ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Blue hills (преди 1 секунда) Рейтинг: 19770 | Одобрение: 10080 Да ни даде фотосите, че и ние да караме и пресичаме по тях.  1  0 Варна (преди 1 минута) Рейтинг: 56450 | Одобрение: 30695 това изяснява резултатът ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ! Напиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР