Има още много работа в София, която трябва да се

...
Има още много работа в София, която трябва да се
Коментари Харесай

Хекимян: Най-важното за мен и екипът ми е да въведем стандарти

Има още доста работа в София, която би трябвало да се довърши. Най-важното, което аз и екипът ми желаеме да създадем, е да въведем стандартите - има такава разпоредба, която съществува от две години. Въвеждането на стандарти значи от най-малкия подробност от една плочка, до построяването на тротоара, до довършването на огромен план като учебно заведение, или пък инфраструктура, да дава отговор на стандартите. Това значи повишение на качеството на живот ма софиянци.


Това съобщи пред БГНЕС претендентът за кмет на столицата на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

“Спасяването на живот е наша съществена идея. Нула жертви на пътя може да звучи амбициозно, само че ние имаме метод, по който това може да се случи ”, добави Хекимян. Той уточни, че има доста направени планове за понижаване на скоростта, а Столична община има над 700 камери за надзор на трафика, които елементарно могат да бъдат пригодени да мерят скоростта и да се глобяват нарушителите. “Ще трябват и законови промени. Ще настояваме Народно събрание да ни помогне в тази област ”, безапелационен е Хекимян.


Според него работата по метрото също не би трябвало са стопира. “Това е планът, който трансформира София в същинска европейска столица. София е лицето на България, и ние би трябвало да продължим метрото, инфраструктурните планове, завършването на околовръстния път и кръговете, с цел да може облекчим трафика. Трябва да продължи построяването на велоалеите и тротоарите ”, уточни той.

Хекимян изясни, че за седмица и половина е обиколил по-голямата част от София, срещнал се с хората, срещнал се е с тях и им е споделил какво ще направи за града. “Разказах им какво ще вършим за София, какви са нашите планове, какво ще работим за града, а не какво просто на думи можем да кажем. Ние желаеме нещата да стават по-качествени и знаем по какъв начин да го създадем ”, сподели още той./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР