Има още какво да се направи за корупцията по високите

...
Има още какво да се направи за корупцията по високите
Коментари Харесай

Крум Зарков: Търси се парламент, който да реши докладите на САЩ


Има още какво да се направи за корупцията по високите етажи на властта. Държавният департамент на Съединени американски щати демонстрира проблеми, които институциите ни и народът ни ги знаят, разпознали са ги и се търси парламент, който да ги реши. Това съобщи служебният правосъден министър Крум Зарков пред Нова телевизия.

Той гледа на отчетите на департамента на Съединени американски щати за корупцията и правосъдната система съществено, както и на неоправдателните присъди, които получава България. Съединени американски щати не ни споделят нещо, което не знаем, само че е обикновено да се фокусираме върху това би трябвало да работим, сподели Зарков.

Той е на мнение, че с отчетите и  САЩ пазят личния си интерес. Крум Зарков се надява още, че Народното събрание ще одобри законa за основния прокурор и неговото следствие. Ако Народното събрание откри задоволително хора да решат този проблем, той ще е доста благополучен и признателен.

За конференцията на основния прокурор и Зарков счита, че правораздаването, основната прокуратура и прокурорите би трябвало да са сигурни в това, което споделят и в това, което ще последва. Телевизионното правораздаване не води до положителни резултати, уточни той.
 Демерджиев: Не съм част от кино лентата на Гешев
Демерджиев: Не съм част от кино лентата на Гешев

Главният прокурор борави с всички принадлежности и той не може да бъде жертва, счита вътрешният министър

Зарков взима насериозно всяка информация, че някой може да бъде заплашен и доколкото в министерство на правораздаването влизат охранителни действия, отрасловото ведомство ще реагира.

За войната в Украйна, Зарков разяснява, че България е в следващите избори, а другите митинги и прояви би трябвало да се интерпретират точно в тази посока. България е член на Европейски Съюз и НАТО и Крум Зарков не вижда какво може да аргументи геополитически завой. У нас има консенсус накъде принадлежи страната ни, а тя принадлежи в съюзите, в които се намираме. Политиците се заиграват със страховете на хората, вместо да се заемат с споровете, които съществуват на кръстовището пред нас, уточни Зарков.

Той посочи, че против президента на Русия Владимир Путин еот Международния углавен съд, която се признава от България. " Путин няма да идва тук ", сигурен е служебният правосъден министър, съгласно който доста хора се концентрират в геополитически неща, тъй като им е по-удобно и " късат ризи " в една или в друга посока по тематиката.

Той увери още, че президентът извършва решението на Народното събрание за оказване на военна и военно-техническа помощ на Украйна. Зарков добави още, че няма достигната информация до него, засягаща директно суверенитета на България.
 Радев изяснява отново
Радев изяснява отново " прословутите " снаряди за Украйна: Не даваме

Страната ни е получила високо самопризнание и оценка за всички начинания

Зарков е осведомен и с  на Ружа Игнатова - Ирина Дилкинска. Той не знае дали има следствие по случая в България, а страната ни улеснява процеса по издаването на документи и предаването на индивида на съответната страна. Зарков не знае и каква е ориста съответно на криптокралицата Ружа Игнатова. Цялата тази финансова пирамида явно е нещо прекомерно огромно, уточни правосъдният министър и добави, че казусът се развива като шпионски разказ.

Когато има български жители предадени на съд, би трябвало да следим какво се случва с тях, сподели още Зарков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР