Има още една последна възможност - в сряда, в самия

...
Има още една последна възможност - в сряда, в самия
Коментари Харесай

Вицепрезидентът посочи какъв е последният шанс да съборим пакета Мобилност

Има още една последна опция - в сряда, в самия ден на полемиката, може в последния миг да бъде поискано отпадането на Пакет „ Мобилност “ от дневния ред на полемиката. Това съобщи пред публицисти вицепрезидентът Илияна Йотова.

Тя изясни, че са импортирани над 1500 промени, които не са били навреме притежание на всички евродепутати и те не са могли да се срещнат детайлно с тях.

Има съображение да бъде поискано това отдръпване, само че за жалост първият късмет беше прахосан, уточни вицепрезидентът във връзка вчерашното гласоподаване.

Пропуснахме през вчерашния ден една чудесна опция, означи Йотова.

Тя сподели, че постоянно в понеделник, когато се гласоподава дневния ред за седмицата в Страсбург, не всички депутати участват и постоянно може да се случи да закъснее полет и да има някакво затруднение, само че практиката постоянно е била да се подсигуряват гласовете, да се приказва с сътрудници от други парламентарни групи или от личната парламентарна група.

Трябваше да съсредоточим повече старания върху това по какъв начин България да построи своята тактика и тактичност във връзка с пакет „ Мобилност “. Беше ясно, че ще има голям напън, трябваше да се намерят повече съдружници, да бъдат уверени повече евродепутати, с цел да може да се отбрани българският интерес, разяснява тя.

По тематиката за жилищата на хора във властта Йотова означи, че в този момент е на ход Бойко Борисов и като ръководител на ГЕРБ, и като министър-председател.

На въпрос има ли политическа рецесия съгласно нея, Йотова отговори, че детайли на политическа рецесия има от момента, в който Българска социалистическа партия напусна пленарната зала и всякога съставянето на кворума е на ръба.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР