Има още един задържан по случая с хванатите огромни количества

...
Има още един задържан по случая с хванатите огромни количества
Коментари Харесай

Още един обвиняем за кокаина в Студентски град

Има още един арестуван по случая с хванатите големи количества кокаин в Студентски град. Това оповестиха от Апелативна прокуратура София. Първоначално в качеството на обвинен по делото е бил притеглен Н.П., който към сегашния миг е с непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане по стража “. 
След осъществени голям брой дейности по следствието – претърсвания и изземвания, назначени осем ДНК - експертизи, три дактилоскопни експертизи, трасологични и графическа експертиза се е открила съпричастността на лицето М.Н. към действието. Същият е притеглен като обвинен за закононарушение по член 354а, алинея 2 от Наказателен кодекс – държане на наркотични субстанции в огромни размери за разпространяване - 327 кг кокаин, открити в апартамент на ул. „ Проф. Атанас Иширков “ в ж.к. „ Студентски град “, осъществено в съучастничество с Н. П.
Понастоящем М. Н. е арестуван за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Предстои наблюдаващият делото прокурор в СГП да внесе в съда искане за налагане на най – тежката мярка за неотклонение по повод и на него - задържане под стража.
Разследването продължава под управлението на Софийска градска прокуратура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР