Има още доста време до сблъсъка Левски - ЦСКА, но

...
Има още доста време до сблъсъка Левски - ЦСКА, но
Коментари Харесай

Сектор Г към Левски: Вие сте подчовеците от Виваком Арена!

Има още много време до конфликта Левски - ЦСКА, само че последователите на " алените " от фенклуб " Сектор Г ", захапа своите противници.

Двубоят сред двата тима е на 21 октомври, като се счита, че ще бъде плануван за 16,00 часа. До момента обаче от БФС още няма публично удостоверение.

А ето обръщението на почитателите на ЦСКА:

" Армейци,

От през днешния ден стартираме акция за набиране на средства за дербито с подчовеците от " Виваком Арена ". Вече сме подготвени с концепциите, остава реализацията! Целта, която сме си сложили, е 10 000 лева Тази сума ще стигне изцяло, с цел да закупим всичко нужно за осъществяването на замислените цели.

През предишния сезон с общи старания успяхме да осъществяваме няколко запаметяващи се хореографии, които направиха усещане на доста хора освен у нас, само че и по света. От началото на сегашния се опитваме да разнообразим този аспект от представянето ни, внасяйки новаторски хрумвания, които биват изпълнявани за първи път у нас. Бъдете сигурни, че и този път ще се постараем всички да втренчат погледи в " Сектор Г ", а за представянето ни да се приказва седмици след мача! ".

 Левски - ЦСКА на 21 октомври от 16:00 часа
Левски - ЦСКА на 21 октомври от 16:00 часа

Тогава ще се изиграе мачът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР