Има оръжия, които могат да върнат тълпа от 200 хил.

...
Има оръжия, които могат да върнат тълпа от 200 хил.
Коментари Харесай

Цитат на деня: Има оръжия, които могат да върнат тълпа от 200 хил. човека по границата

Има оръжия, които могат да върнат навалица от 200 хиляди индивида по границата. Те са ситуирани единствено на два джипа, а антените им би трябвало да са ориентирани към избрана посока.

Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов пред Би Ти Ви. Той не посочи дали въпросните оръжия са хуманни, като добави, че " при войната също няма човечност, само че има осъществяване на дълг ".

Повод за коментара му стана визитата на премиера Бойко Борисов в Турция, където беше разискван въпросът с бежанската рецесия. Според Симеонов за България е значимо да има съглашение с южната съседка за реадмисия, с цел да може да връща мигранти в Турция.

Той сподели още, че България е преди всичко в Европейския съюз по отбрана от мигранти. Това се дължало на издигнатата ограда по границата с Турция. Симеонов добави, че самичък е платил за огледа с публицисти на оградата предходната седмица, който беше изработен с хеликоптер.

" Направих подаяние от 14 хиляди лева на Министерство на защитата, тъй като са ми симпатични. Аз съм заможен човек и мога да си го разреша ", съобщи Валери Симеонов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР