Има определени знаци на зодиака, които са в състояние да

...
Има определени знаци на зодиака, които са в състояние да
Коментари Харесай

Три зодии, които ще имат страхотен януари през 2022 г.

Има избрани знаци на зодиака, които са в положение да употребяват ретроградни преноси в своя изгода. Така да вземем за пример ще имаме ретроградна Венера до 29-ти, което съвсем покрива целия месец. Въпреки че този пренос може да аргументи проблеми в любовта, за тези, които проявят разум и да намерят метод да го заобиколят, резултатите могат да бъдат по-големи, в сравнение с чакат. В взаимозависимост от това тези резултати в действителност може да са грандиозни. Януари ще изпита до известна степен нашето самообладание.

Хубавото е, че през този месец проектите на три зодии ще се увенчаят с триумф. Ето кои са те:

Рак

Поради естествения си инстинкт да останат у дома, да си дадат отмора и просто да следят живота към тях, Раците ще могат да избегнат огромна част от ретроградното въздействие на януари. Тези хора са извънредно чувствителни и нормално изживяват паниките на близките като свои лични, само че през този месец ще могат да разграничават нещата. Това е тяхната самоотбрана и с помощта на нея ще се почувстват по-спокойни и ще се освободят от напрежението, колкото и нетипично да е това за тях на пръв взор. Виждат неприятна обстановка и се отдалечават от нея. Умно! Винаги би трябвало да оказваме помощ на близките, когато можем и да бъдем съпричастни, само че не и с цената на нашата лична душeвност – урок, който Раците ще схванат точно през този месец.

Лъв

Януари ще бъде месецът на Лъва, въпреки че той нормално е в стихията си през лятото. През предходната година доста от представителите на тази зодия поставиха обилни старания да подобрят физическата си форма и в този момент резултатите от труда им ще стартират да се отплащат. Лъвовете обичат да са център на внимание и точно при започване на 2022 година няма да могат да се оплачат от такова. Всички погледи ще са приковани към тях и тези хора ще получат страхотни похвали, които да погалят егото им. Внимавайте въпреки всичко самочувствието ви да не увеличи прекалено много, тъй като знаете, че да паднеш отвисоко боли най-вече.

Скорпион

Някои Скорпиони претърпяха доста тествания през предходната година и в този момент към този момент усещат, че са оставили това зад тила си и са подготвени да продължат напред. Ако скоро сте завършили връзка или от дълго време нямате половинка, януари не е точният интервал за започване на нова обич поради ретроградната Венера, тъй че това може да изчака малко. Тези, които са работили доста интензивно, при започване на 2022 година ще стартират да берат плодовете на своя труд. За останалите пък януари е подобаващ за започване на ново бизнес начинание. Сега е моментът да извършите пари, а любовта ще пристигна при вас тогава, когато минимум я очаквате – всяко нещо с времето си.

Ако този месец въпреки всичко не донесе резултатите, които желаете, не се отхвърляйте. Изчакайте, тъй като началото на февруари също е удобен за вас. Разбира се, не трябва да разчитате единствено на звездите и да чакате всичко наготово, тъй като те просто могат да ви дадат нужния подтик. Никой различен няма да ви свърши работата, тъй че бъдете упорити в постигането на задачите, които сте си сложили и рано или късно резултатите ще дойдат.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР