Има определени елементи от облеклото, които нито една жена в

...
Има определени елементи от облеклото, които нито една жена в
Коментари Харесай

10 артикула в мъжкия гардероб, които дразнят жените

Има избрани детайли от облеклото, които нито една жена в света не харесва, даже и да се носят от най-привлекателния и хубав мъж в света. Въпреки това, множеството от нас ще се откажат от изразяването на неналичието на привличане към тези елементи от боязън да не наранят възприятията на човек.
Ние разгледахме десетки женски конгреси и списания, с цел да разберем тъкмо кои продукти в дрешника на мъжа намират за най-отблъскващи. Резултатите несъмнено си коства да се имат поради.

Прекалено надълбоко деколте на тениска или топ

© aliexpress.com, © us.shein.com

Ако елементарният топ с V-образно деколте придава на мъжа несъмнено количество жанр и половост, тогава прекомерно дълбокото деколте просто наподобява на ниска цена и вулгарно.

Ултра къси къси панталони

© wardrobelooks.com, © http://canzoneperilvento.blogspot.com

Мъжки къси панталони, които доближават по-високо от коляното, не престават да резервират въздействието си върху избрани момчета, само че те остават изцяло неразбираеми за съвсем всички дами. Факт е, че полуголите космати крайници на публични места вършат повече, с цел да отхвърлен дамите, в сравнение с да ги привлекат.

Тениски с лозунги или остарели смешки

© aliexpress.com, © the-clothing-shed.com

Тениска със слоган постоянно наподобява по този начин, като че ли реклама гърми от гърдите на индивида, който я носи. Това не е най-хубавият метод някой да притегли вниманието. Много по-добра концепция е да носите нещо просто, само че с положително качество, вместо да се пробвате да накарате хората да се съсредоточат върху банална мисъл или смешка.

Джапанки

© thefineyounggentleman.com, © lookastic.com

Джапанки би трябвало да се носят – от мъже или дами – единствено на плажа и на никое място другаде. В градска среда те просто не наподобяват добре.

Елек, носен в композиция с тениска

© zeusfactor.com, © amazon.com

Мъжете от време на време избират да носят жилетка върху горната част на тениска, с цел да ги накарат да изпъкнат и да оживят другояче елементарния си външен тип. За страдание множеството дами не намират това за привлекателно и в най-лошите случаи го считат за безразсъден тип. Елекът би трябвало да се носи единствено като част от костюм.

Колани с огромни плочи или доста шипове

© your-tailor-with.blogspot.com, © hermes.com

Колан с огромен размер с огромна плоча вместо тока или с шипове и лого е определението за остаряла наклонност. Много по-добра концепция е да отдадете желание на типичен кожен колан, който има единствено една функционалност: поддържане на панталона.

Широк костюм

© imgur.com, © paradigmmagazine.com

Костюмът е един от най-стилните продукти в мъжкия дрешник. Но това е единствено казусът, когато той пасва идеално на мъжа. Широк костюм няма да има стремежи резултат върху никоя от дамите към вас.

Прекалено розови дрехи 

© tumblr.com, © lelalondon.com

Жените постоянно се затрудняват да обяснят за какво не харесват външния тип на мъжете, облечени в розово. Но всичко, което в действителност има значение, е, че мъжете осъзнават, че несъмнено не е привлекателно за по-голямата част от дамите.

Прекалено прилепнали дънки

© jeromesmenswear.com, © thejeansblog.com

Няма нищо изключително неприятно в тесните дънки сами по себе си, само че когато стартират да носят сходство на дамските клинове, те са склонни да отблъскват дамите повече, в сравнение с да ги притеглят.

Мъниста и дизайнерски бижута

© kingbabystudio.com, © lazarosoho.com

Носенето на прекалено много бижута в никакъв случай не е добър външен тип и това се брои както за мъжете, по този начин и за дамите. Един или два висококачествени и стилни аксесоари са задоволителни, с цел да изглеждате добре – не повече.

И по този начин, какво би трябвало да носи мъжът, с цел да наподобява стилно?

Отговорихме в детайли на този въпрос в друга публикация. Освен добър усет към облеклата и аксесоарите, мъжът на първо място би трябвало да наподобява подреден и добре поддържан, да следи какъв брой чисти са облеклата му, постоянно да носи подобаващия размер и да се отърве от старите неща, когато му пристигна времето. Всяка жена ще оцени това.

И най-после, съзнателно не включихме тук друго ужасяващо душата закононарушение против модата, с цел да сме сигурни, че всички сте разбрали, че в никакъв случай не трябва да се обмисля даже за момент. Но единствено при положение, че не сте разбрали какво имаме поради, ето го …

© 360nobs.com

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР