Има опасност за националната сигурност. Случилото се с Албена Симеонова

...
Има опасност за националната сигурност. Случилото се с Албена Симеонова
Коментари Харесай

Георгиев, ГЕРБ: Контактът на депутати с престъпници може да ги превърне в техен инструмент

Има заплаха за националната сигурност. Случилото се с Албена Симеонова от Демократична България и търсения от Интерпол рисков британец, се е развивало в продължение на месеци! Такива проблеми би трябвало да бъдат пресичани в точния момент. Това сподели пред Euronews Bulgaria депутатът от ГЕРБ- Георг Георгиев. 

Депутатката Албена Симеонова е била много дълго време в контакт с рисковия нарушител, от години познава фамилията му, пособия му е с разнообразни услуги.

Даваме си сметка, че в случай че има някакъв предумисъл в неговите дейности, коства ми се, че един депутат би бил много добър проводник той да извърши доста тежки дейности. От ГЕРБ- не упрекваме, само че задаваме въпроси.

Въпроси бяха задавани на редица институции, на вътрешния министър Иван Демерджиев, комфортно обаче не се зададоха въпроси на „ Демократична България “.

" В момента дневният ред на обществото е да има държавно управление и наша задача е да излъчим такова, въпреки и с третия мандат - избавителен, механически... Това остава последната алтернатива, избавителният пояс, с който биха могли да се решат рецесиите ", сподели Георгиев за третия мандат. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР