Има опасност спортът да се превърне в развъдник на безнравственост,

...
Има опасност спортът да се превърне в развъдник на безнравственост,
Коментари Харесай

Захарова: Западът заплашва да изопачи спорта и да го превърне в убежище на безнравствеността

Има заплаха спортът да се трансформира в разплодник на порочност, Западът се пробва да го изврати, както и други сфери на живота, съобщи представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, оповестяват съветски медии.

Според нея сега в международния спорт се извращават олимпийските правила, както и правилата на интернационалното спортно право, " налагането на политическа обстановка и заряд ".

„ Спортът може да се трансформира от първичния си облик – учебен, подтикващ индивида към достижения, в това число като някаква зона за запазване на обичайните полезности – може да се трансформира в разплодник за обработване на някаква очевидна порочност “, сподели още Захарова.

„ Но казусът е още по-широк, освен спортът в този момент е под подобен напън и такава изкуствена, насилствена промяна, само че и други сфери на живота “, добави дипломатът.

В тази връзка тя уточни джендър политиката, която Западът постанова, както и позицията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, който се опълчи на възбраната за промяна на пола на малолетни.

„ Същото това, от една страна, е сякаш вътрешният дневен ред на Съединените американски щати, на който те сигурно имат право – това е тяхната страна, това са техните политици, това са техните водачи – единствено тя е престанал да бъде вътрешен, тъй като го насаждат на всички останали. Това е казусът - те насаждат тези възгледи на цялата интернационална общественост “, добави Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР