Има опасност България да се превърне в COVID-гетото на Европа заради

...
Има опасност България да се превърне в COVID-гетото на Европа заради
Коментари Харесай

Има опасност България да се превърне в COVID гето

Има заплаха България да се трансформира в COVID-гетото на Европа заради ниската имунизация. Това сподели вирусологът проф. Радка Аргирова в изявление водено от премиера Кирил Петков, който влезе в ролята на публицист и направи 45-минутно разговор със своя консултант по важни въпросите свързани с COVID-19.

Професорът предизвестява, че през април коронавирусът ще спре да буди терзания в множеството европейски страни, само че в България ще избухват нови и нови огнища. Тя уточни, че все по-често в Световната здравна организация се чуват гласове сходни страни да се отделят в една обособена алена зона, за които има специфичен режим на достъп.

Съветникът на премиера разяснява и едни от най-често употребяваните причини против имунизациите, както и дали и уместно да си ваксинира хора със сърдечни проблеми, диабет и други хронични заболявания.

По-късно през днешния ден министър председателят ще показа новите ограничения, които страната ще предприеме за поощряване на имунизирането. Сред тях са и финансови тласъци.

Подробности вижте във видеото.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР