Има огромен натиск върху бившите ни колеги от „Има такъв

...
Има огромен натиск върху бившите ни колеги от „Има такъв
Коментари Харесай

Отцепниците: ИТН е в политиката, за да върне ГЕРБ

Има голям напън върху някогашните ни сътрудници от „ ИТН “, споделиха отцепниците от партията на Слави Трифонов.

Те намекнаха, че от парламентарната група може да има още отцепници, само че не споделиха имена, с цел да не им бъде оказван спомагателен напън.

Според отделилите се депутати политическото управление на Има Такъв Народ е отговорно за това да не може да се сформира държавно управление в продължение на една година. Те допълват, че някогашните им сътрудници са в политиката, с цел да върнат ГЕРБ на власт.

Междувременно министърът на спорта в оставка Радостин Василев е убеден, че още депутати ще последват образеца и ще изоставен " ИТН ". Пред Българска национална телевизия той разяснява, че става въпрос за игра на цивилизационен избор и за това дали ще се разреши завръщане на мафията и добави, че е чист към съвестта си.

" Това, което чува от " ИТН " е, че те са склонни на експертен кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това е национално изменничество. Затова аз и петима депутати, а те ще стават и повече, напуснахме. Със сигурност ще ни последват още хора – идващите дни ще видите ", даде обещание Василев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР