Има очевиден конфликт между политическото и професионалното ръководство в МВР.

...
Има очевиден конфликт между политическото и професионалното ръководство в МВР.
Коментари Харесай

Илия Кузманов: Има очевиден конфликт между политическото и професионалното ръководство в МВР

" Има явен спор сред политическото и професионалното управление в Министерство на вътрешните работи. За жал това стартира да се трансформира в традиция и не е казус ". Това сподели в студиото на Илия Кузманов, заместник-председател на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

По тематиката за подадената оставка на Петър Тодоров, Кузманов разяснява, че това е бил единствения метод да се излезе от спора сред двете управления на Министерство на вътрешните работи.

" След починалите за по-малко от шест месеца 6 чиновници в Министерство на вътрешните работи се следваше да се понесе професионална или политическа отговорност. Отличавам господин Тодоров от останалите ръководители, тъй като подаването на оставката му демонстрира, че той има чест и достолепие и е пореден в дейностите си ", сподели още Кузманов.

Той беше безапелационен, че непрекъснатите промени водят до стрес в системата. Според него Министерство на вътрешните работи се нуждае от по-спокойна конюнктура с цел да може да работи по-добре.

За това какъв би трябвало да бъде идващият основен секретар на Министерство на вътрешните работи, Кузманов изясни, че това би трябвало да е човек, който да бъде респектиран от чиновниците.

" С дейностите си той би трябвало да докара до това всеки чиновник на Министерство на вътрешните работи да го разпознава и почита ", добави той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР