Има няколко вида напитки, които са много полезни за организма

...
Има няколко вида напитки, които са много полезни за организма
Коментари Харесай

Тези напитки укрепват имунната система, вижте ги

Има няколко типа питиета, които са доста потребни за организма и укрепването на имунната система по натурален метод.

Те са изключително потребни по време на интервал, в който боледувате.

Освен това те се вършат елементарно и бързо.

1. Ябълка, морков и портокал.

Това е невероятна композиция, която ще помогне на организма да се защищити от инфекции. Особено се предлага да употребявате зелена ябълка за този коктейл. Напитката съдържа доста витамини А, В6 и С, калий и фолиева киселина.
2. Портокал и грейпфрут.

Мощен цитрусов микс, богат на витамин С, който има антиоксидантно деяние, защищава клетките от свободните радикали. Недостигът на витамин С води до по-бавен развой на укрепване на рани, неспособност за вярно битка с инфекциите и нарушен имунитет.

3. Домашен сок от домати.

Най-добрият метод да получите първокласен сок от домати е да си го извършите сами. И е доста значимо да не слагате доматите в блендер, да не употребявате сокоизстисквачка, а просто да изстискате в чаша. Този сок съдържа доста витамини А и D, желязо и фолиева киселина.

4. Цвекло, моркови, джинджифил и куркума.

Това е сок, който е доста богат на хранителни субстанции, укрепва имунната система и понижава възпалението. Ако имате признаци на грип или простуда, не забравяйте да опитате тази рецепта, която съдържа витамини, желязо и калций.

5. Ягоди и манго.

Друг страховит коктейл, който може да бъде подготвен от пресни и замразени плодове. Той съдържа доста витамини А, С и Е, както и желязо, което е значимо за подсилване на имунната система.

6. Диня.

Сокът от любеница освен укрепва имунната система, само че и облекчава напрежението в мускулите. А това е много постоянно срещан признак на простуда, изключително при по-възрастните хора. Динята съдържа доста вода, тъй че правенето на сок от нея е по-лесно от всеки път.

7. Тиква

Един от най-полезните типове сок, който укрепва здравето на костите, защищава от неприятни признаци на менопаузата, защищава от инфекции на отделителната система, укрепва косата и кожата, е добър за мозъка и за здравето на простатната жлеза.

Източник: zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР