Има няколко сигнала, информацията по тях е класифицирана. Касае е

...
Има няколко сигнала, информацията по тях е класифицирана. Касае е
Коментари Харесай

МВР: Сигнали за корупция, свързани с президентската администрация, са изпратени на прокуратурата

" Има няколко сигнала, информацията по тях е класифицирана. Касае е за действия като корупция и корист с власт на лица, свързани с администрацията ", сподели Коцев.

Сигналите са подавани в интервала 2021-2022 и са изпращани в прокуратурата, посочи Коцев. 

Докладът на Министерство на вътрешните работи е изпратен в прокуратурата.

Миналата седмица ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски дефинира президентството като " тъмна институция, цялостна с доста кеш " и попита къде са потънали " Пътят на Копринката ", както и за ролята на Николай Копринков и Сотир Ушев по време на служебните държавни управления на Радев.

Софийската градска прокуратура ревизира какви данни има във връзка с Сотир Ушев и Николай Копринков, сподели пред публицисти градският прокурор на София Илияна Кирилова. Тя посочи, че не е открит сигнал против съветника на президента Николай Копринков в прокуратурата. След това от Министерство на вътрешните работи обявиха, че при тях има сигнали. 

Никога не е било формирано дело " Кешгейт " в Софийската градска прокуратура. Единственият сигнал е на Антикорупционния фонд и точно по него може да бъде свикан Делян Пеевски, посочи Кирилова преди дни.

Успоредно с това в градската прокуратура върви мониторинг на каузи, които са пристигнали от закритата към този момент спецпрокуратура.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР