Има няколко признака, по които да познаете, че носите стара

...
Има няколко признака, по които да познаете, че носите стара
Коментари Харесай

По тези признаци си личи, че душата ви се е прераждала повече от веднъж

Има няколко признака, по които да познаете, че носите остаряла душа и сте се прераждали повече от един път. Обикновено това се усеща по вътрешен глас, само че има и няколко видни белега, по които да се ориентирате.

Още в най-ранна възраст може да се разбере, че една душа е минала през доста животи и е натрупала огромен опит. Един диалог е необходим, с цел да разберете, че водите разговор с влъхва без значение от броя на годините му.

Ако сте остаряла душа, евентуално е да сте го разбирали още от дете и да сте се различавали от близките. В ранните си години сте разсъждавали като хора със стабилен житейски опит зад тила си.

Навярно проницателността ви е неествествена и в случай че се научите да се вслушвате в нея, ще сте същински медиуми.

Обичате да стоите сами

Първият симптом, че сте се прераждали доста пъти, е че са радвате на времето, в което сте изцяло сами. Вероятно още от дребни сте се изолирали от огромните групи и сте предпочитали да оставате уединено с мислите си. Старите души постоянно са интроверти, до момента в който хората, на които им предстоят още доста прераждания, са екстроверти.

Креативни сте

В резултат на многото прераждания старите души натрупват разнообразни гении. Затова в случай че умеете да пишете, рисувате или пеете и то без да полагате огромни старания, вие сте изживели доста животи. Знаете по какъв начин да употребявате въображението си и да изявявате дарбите си пред близките.

Може елементарно да се поставите на мястото на другите

Хората със остаряла душа могат да проявят приемливост и толерантност към непознатата позиция. Способността им да виждат една обстановка от разнообразни страни ги прави положителни анализатори, които могат да погледат в по-дълбокия смисъл на думите ви.

Съчувствате на другите за проблемите им

Хората със остарели души са по-чувствителни от останалите и изпитват мощна емпатия. Могат да се разплачат, когато някой различен плаче и да усещат страсти, които не са техните лични.

Духовните тематики ви интересуват

Привличат ли ви тематики, свързани с Вселената, звездите и душата, то е евентуално да сте се прераждали повече от един път. Само старите души осъзнават, че има нещо доста по-голямо от материални свят към нас.

инфо: sanovnik.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР