Има няколко породи жени, които трудно могат да бъдат забравени,

...
Има няколко породи жени, които трудно могат да бъдат забравени,
Коментари Харесай

Вижте тези 4 типа жени, при които мъжете винаги се завръщат

Има няколко породи дами, които мъчно могат да бъдат забравени, даже и в случаите, когато са изоставени от своите половинки. Веднъж зарязани от обичания мъж, те като че ли още по-дълбоко влизат в мислите му и още по-силно завладяват сърцето му. Кои са тези дами и какво ги прави толкоз магнетични в очите на някогашните им сътрудници, разкрива съветската психоложка Марина Абравитова.

Бившата брачна половинка
Според статистиката до 50% от разведените съпрузи се връщат при някогашните си половинки поради нова пристрастеност към тях - тя може да се дължи на блян към предходния уют и комфорт или от актуалните проблеми, зародили след раздялата. Често пъти се случва новата жена, при която мъжете отиват, да не дава отговор на тяхната визия за брачна половинка и това да им помогне да оценят своята първа половинка. Мъжете в по-голямата си част са плебеи на навика, не всеки може да стартира живота си от нулата, изключително когато става въпрос за по-млада и капризна дама. Те не са подготвени да вършат взаимни отстъпки, тъй че незабавно щом зародят проблеми в нова връзка, те незабавно си спомнят за някогашната си партньорка, с която са се чувствали надалеч по-приятно и умерено.

Грижовната жена
Всеки мъж желае жена му да наподобява на неговата грижовна майка в моменти на уязвимост и беззащитност, които всеки изпитва. Ако той е случил на такава, само че я изостави, неведнъж той ще се сеща за нея, сравнявайки другите си партньорки с онази, която е била подготвена на всичко поради него. Такава жена той в никакъв случай няма да не помни и рано и ли късно ще пожелае да се върне още веднъж при нея. Само жена с положително сърце може да бъде съпричастна и да поддържа своя мъж, когато той има потребност от това, без значение от раните и болката, която той ѝ е нанесъл. А мъжете осъзнават това, въпреки и от време на време късно.

Силната жена
Изоставяйки една жена, съвсем всеки мъж е сигурен, че тя ще страда за него надали не до края на живота си. Е, същите тези господа обаче би трябвало да са наясно, че не всяка жена ще се свие с тъгата си вкъщи, ще рони сълзи по тяхната хубост и ще се самосъжалява, питайки се къде е сбъркала. Не, този вид няма да ви потърсят по телефона в никакъв случай повече, няма да ви досаждат със сърцераздирателните си поетични прояви, нито пък ще кърши ръце, търсейки новия ви адрес, с цел да ви откри. Не се разстройвайте, мъже, тази жена ще се събере частите на счупената си душа, ще излее тъгата си безшумно и самотно, ще излезе с другари, ще се запише на фитнес, ще отиде на кино, ще нарисува картина, ще прочете книга, само че в никакъв случай няма да ви потърси в обезверен опит да се върнете при нея. И рано или късно, ти, приятелю, ще почувстваш с гръмовна мощ неналичието ѝ, по този начин както в никакъв случай до момента не си я чувствал. Ловният инстинкт ще се възроди в теб и и ти още веднъж ще я потърсиш, закопнял да схванеш за какво не те търси.

Жертвата
Това е оня вид жена, която е подготвена да преглътне егото си единствено и единствено да бъде и с най-лошия мъж на света, с който е деляла един покрив, само че той я е изоставил по една или друга причина. За тези дами не е значимо толкоз дали мъжът се отнася добре към тях, дали ги почита или наскърбява, дали ги нагрубява или поддържа. За тях по-важното е просто да го има и да е до тях. Ако този мъж се върне при такава жена, тя е подготвена постоянно да му отвори необятно вратата си. Такава жена не е в положение да се грижи нито за себе си, нито за персоналния си живот, нито за израстването в кариерата си, тъй като до момента в който него го няма, тя единствено страда. Подобни връзки могат да продължат с години, изтощавайки душeвността на жертвата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР