Има няколко основни правила, които е важно да спазвате, ако

...
Има няколко основни правила, които е важно да спазвате, ако
Коментари Харесай

Защитени под слънцето – основни правила

Има няколко съществени правила, които е значимо да спазвате, в случай че желаете слънчевите лъчи да бъдат Ваш другар, а не зложелател. Разберете кои са те.

Първото и най-важно я предписание е в горещите месеци наложително да се употребява наложително подобаващ слънцезащитен артикул, който да предпазваи кожата във времето, когато сте навън. При сензитивна кожа, продуктът би трябвало да има и успокоителен резултат.

 Защитени под слънцето – съществени правила
SUNDANCE Слънцезащитно мляко SPF 30, 200 ml Carroten Слънцезащитно спрей мляко SPF 30, 200 ml SUNDANCE Прозрачен слънцезащитен спрей SPF 30, 200 ml
Слънцезащитата е значима освен до момента в който сте на плажа, а когато и да е, когато сте изложени напод слънчевите лъчи. Дори и в градски условия. На плажа е най-добре да употребявате Най-добре е на плажа да я употребявате фактор 50+, до момента в който в градски условия е задоволителен и SPF30 е задоволителен.
Важно е да се употребява нанася слънцезащитен крем и в облачно време, защото облаците не са преграда пред UV лъчите.
Когато избирате слънцезащитен артикул, е значимо да го съобразeите с фототипа на кожата и нейните потребности.

 Защитени под слънцето – съществени правила
SUNDANCE Слънцезащитен матиращ флуид за лице SPF 50, 50ml SUNDANCE Glow Слънцезащитен крем за лице SPF 50, 50 ml COCOSOLIS Glow Озаряващо хидратиращо масло за тяло, 110ml
На пазара се оферират слънцезащитни артикули, които освен пазят кожата, само че и се грижат за нея като я хидратират, подхранват, имат антистареещ резултат или антипигментни качества.

Използвайте всекидневно козметика преди и след слънце. Нанасяйте наложително на лицето и ръцете, с цел да избегнете загрубялата и изсушена кожа, бръчките, петната и другите признаци на увреждане.

Когато сте под слънцето, не забравяйте да отбраните също по този начин устните, косата и очите си.

 Слънчеви очила SUNDANCE
Слънчеви очила SUNDANCE
Устните са една от най-уязвимите елементи от лицето. През зимата те страдат от студа, а през лятото – от мощните слънчеви лъчи и топлота. Най-важното е да се погрижите за хидратацията им със специфичен слънцезащитен еликсир за устни.

 SUNDANCE Слънцезащитен еликсир за устни Sensitive SPF 50, 4,8 g
SUNDANCE Слънцезащитен еликсир за устни Sensitive SPF 50, 4,8 g
Избягвайте да се излагате на слънце сред 12 и 16 часа, защото тогава лъчите му са доста мощни и даже със слъънцезащитен артикул, има заплаха за кожата.

Подновявайте слънцезащитния артикул на всеки 2 часа, както и всякога щом излезете от водата или след изпотяване по време на спортуване навън.

Не забравяйте за слънцезащита при децата. Задължително ползвайте слънцезащитен артикул с подобаващ фактор, който е основан особено за бебета и деца.

 SUNDANCE Kids Med Ultra Sensitiv Рол-он SPF 50+, 100 ml
SUNDANCE Kids Med Ultra Sensitiv Рол-он SPF 50+, 100 ml

Не е мъчно да правиш положително! dm Bulgaria за поредна година поддържат активността на фондация “Живот със Синдром на Даун ” със взаимната акция, при която при покупка на слънцезащитен артикул от dm марката SUNDANCE dm подарява по 0.10 лева от всяка продажба на.

*Всички артикули в материала ще откриете в магазини dm.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР