Има няколко не особено подходящи неща, които близките се изкушават

...
Има няколко не особено подходящи неща, които близките се изкушават
Коментари Харесай

4 неподходящи подаръка за майката

Има няколко не изключително подобаващи неща, които околните се изкушават да подарят на младата майка или на новороденото.

1. Парфюм или ароматизирана козметика за майката

Непосредствено след изписване от болничното заведение е несвоевременно да подаряваме на майката парфюм, дезодорант и каквато и да е ароматизирана козметика. Защото всички тези смазки могат да провокират алергична реакция у бебето.

2. Биберони и всевъзможни шишета за мляко

Особено, в случай че майката е решила да храни естествено бебето си. Добре е, в случай че ще вършим сходни разноски, първо да я питаме дали и какво тъкмо желае.

3. Памперси

Въпреки необятно публикуваното мнение, че памперсите са удобен подарък (вероятно поради цената) в реалност се оказва, че мъчно ще уцелите това, което родителите желаят. И в случай че човек няма опит, ще реши, че единственото, от което би трябвало да се управлява, е тежестта на бебето. Затова приятелите нормално вземат решение да подарят най-малко дузина опаковки, с цел да облекчат разноските на младото семейство.

Памперсите фактически бързо свършват и в никакъв случай не са непотребни, само че с цел да извършите подобен подарък, би трябвало да сте изцяло уверени, че моделът е подобаващ. Някои са по-удобни за момчета, други – за девойки.

Всяка марка има избрани „ екстри “. Има и еко разновидности. Предлагат се модели с лепящи ленти от страни, други се обуват като гащички – и всяка майка с времето открива какво ще е най-удобно за нейното бебе.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР