Има някои неписани закони в света на модата, които всички,

...
Има някои неписани закони в света на модата, които всички,
Коментари Харесай

Защо се оказва, че червено бельо под бели дрехи е възможно най-добрата комбинация

Има някои неписани закони в света на модата, които всички, малко или доста, съблюдаваме. Като да вземем за пример, да не носим цветно долни дрехи под бели облекла. Ето за какво въобще не би ни хрумнало даже да облечем червени бикини под светлия си панталон или сутиен в същия нюанс под бялата тениска.
 Куриозната история на дребната панделка върху предната част на дамските бикини
Куриозната история на панделката върху дамските бикини

Когато и бельото си има история

Оказва се обаче, че носенето алено долни дрехи под бели облекла може да гo направи съвсем невидимo, съгласно теорията на цветовете и съгласно неинтуитивния стайлинг трик, който шокира потребителите в обществените мрежи.

За това ни убеждава австралийската потребителка на Tik Tok - Елизабет Земляной. Момичето подлага на тест чифт червени слипове, които обува под панталона си.

И шокът изписан на лицето ѝ, споделя всичко - късите панталони с вишнев цвят остават изцяло невидими под компактно прилепналите бели панталони. Въпреки че дрехата е " е толкоз транспарантна, че се виждат даже джобовете ", става известно, че това в действителност работи.
I was today years old when i found out you can wear red undies under white pants????@midies
Носенето на толкоз блестящо долни дрехи под бели облекла наподобява нелогично - на доктрина аленото би трябвало да е " ярка панорама " даже под непрозрачни облекла.

В друго скорошно видео пък, споделено в Instagram, Лидия Роуз от Обединеното кралство, показва внезапната разлика сред аления и белия сутиен под бяла тениска.

" Само сладко алено долни дрехи оттук насетне ", написа тя към обявата.

Нейните почитатели обаче не бяха уверени в това, изтъквайки, че най-подходящото долни дрехи към бялото е това, което е в физически цвят, защото се " слива с този на кожата ". Някои даже са крайни и скептични, пишейки: " Носете алено под ярка слънчева светлина, да забележим тогава дали ще е същото "

Факт е, че бельото с цвета на кожата от дълго време е желан колорит за носене под белите облекла. Но специалистът по цветовете и професор в Института за фешън технологии в Ню Йорк - Джада Шумахер " разрушава " това разбиране и изяснява на какво се дължи " алената " оптическа заблуда.

" Много от наличните " голи " цветове са прекомерно светли за множеството хора, заради което бежовите сутиени могат да изпъкнат на фона на по-тъмните тонове на кожата ", споделя тя пред сподели тя пред. Червеното, въпреки това, е в идеалната среда на цветовия набор ".
 Сутиените и за какво не трябва да ги носим
Защо да не носим сутиен

Повече вреди, в сравнение с изгоди

И въпреки всичко би трябвало да се има поради, че не всички червени цветове са идентични - ключът към намирането на съвършения колорит е да го съвместим с подтоновете на личния ни загар, акцентират от New York Post.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР