Има някои женски фрази, които съсипват дори и най-хармоничната връзка.

...
Има някои женски фрази, които съсипват дори и най-хармоничната връзка.
Коментари Харесай

Седем неща, които не бива да се казват на мъжа

Има някои женски изречения, които унищожават даже и най-хармоничната връзка. Става дума за изреченията, които вкарват мъжете в задънена улица, унижават ги или предизвикат експанзия.

Не ме обичаш (не ме забелязваш, не ме цениш и т.н.).
Когато една жена произнася сходна фраза, това значи, че не й доближава внимание и изпитва подозрения в любовта на половинката си. Мъжете я възприемат като укор и нахлуване. И не знаят какво да отговорят или създадат. От тук абсурдът е единствено на една крачка. За да го избегнете, просто обяснете умерено това, което изпитвате.

Мъжът на приятелката ми се оправя по-добре
Независимо дали става дума за нови обувки, ремонт у дома или отмора, в никакъв случай не трябва да сравнявате своя мъж с другите. Още един значим миг е, че мъжете и дамите имат разнообразни способи за усещане на информацията. Мъжете са съответни и би трябвало да им се приказва непосредствено и ясно. По-добре кажете напряко, че сте си харесали обувки, а не подмятайте, че мъжът на еди-коя-си й ги е купил – сигурно ще постигнете по-добър резултат.

Ако знаех, че ще е по този начин, в никакъв случай не бих се омъжила за теб (не бих ти родила дете и т.н.)
Когато сме създали житейски избор, това е наше решение – с всичките права и отговорности, които произтичат от него. Няма смисъл да строите връзката си върху личните си упования за другия.

Живееш с мен, тъй като ти е комфортно – изчистено, сготвено и т.н
Обикновено тази фраза е присъща за дами, които са се нагърбили с всички домашен отговорности. Не очаквайте мъжът ви да се досети какво желаете от него – помолете го да ви оказва помощ и обяснете, че сте изморявате и ви е мъчно да се справите сама.

Нали ти споделих
Мъжът разчита тази фраза като: „ Много добре знаех, че ще се провалиш, защото не правиш нищо добре “. С други думи – като подценяване на качествата му.

Вие мъжете постоянно по този начин вършиме
Тук също важи правилото да не поставяте другите хора под една категория. Когато постоянно го вършиме, мъжът стартира да си мисли, че към този момент не е значим във вашите очи – престанал е да бъде обичан, мощен, интелигентен и единствен. И стартира да търси неточности във всяко свое деяние.

Не, благодаря, ще го направя сама
Желанието на един мъж да оказва помощ на дамите е съответна и здравословна реакция. И когато има подобен ентусиазъм, не трябва да го отклонявате. Отказвайки помощ, подавате сигнал, че сте мощна и можете да вършиме всичко сама. Ако го повторите няколко пъти, скоро ще ви се наложи да вършиме всичко сама. Не отнемайте на мъжа удоволствието да е мощен. И безусловно му благодарете за помощта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР