Има някои части от женското тяло, които подлудяват мъжете. Обикновено

...
Има някои части от женското тяло, които подлудяват мъжете. Обикновено
Коментари Харесай

Вижте най-горещите ерогенни зони на жените

Има някои елементи от женското тяло, които подлудяват мъжете. Обикновено гърдите са това, което възбужда представителите на мощния пол. От друга страна дамите се побъркват, в случай че ги допрян на несъмнено място.

Има много ерогенни зони за дамите, които към момента остават непознати за мъжете. Стимулирайки ги, двамата могат да си доставят взаимно наслаждение. Ако към момента има какво да подобрите в леглото, ето кои са най-чувствителните ерогенни зони на дамите, съгласно сексолози:

Ушите

Невероятно, само че факт. По месестата част на ухото има голям брой нервни окончания, по тази причина доста мъже обичат да галят нежно дамите зад ухото. Друго нещо, което ги подтиква, са целувките или леко хапане по ушите. Разбира се, не прекалявайте с последното, тъй като рискувате да отблъснете дамата.

Шията

Галенето на шията е трик на много представители на мощния пол. Започнете да целувате нежната кожа зад ухото и слизайте надолу, може да прокарате и език.

Гърдите

Зърната на гърдите са свръхчувствителни. Мъжете може да ги галят нежно с ръка, да ги целуват, смучат или хапят в границите на естественото. Това несъмнено възбужда дамите и усилва ендорфините в тялото.

Вътрешната част на бедрата

Галенето на тази част от краката в композиция с целувки, леко гъделичкане или орална стимулация ще оказват помощ на дамата да стигне по-лесно до оргазъм. Някои дами настръхват единствено от целувки или глезене под сгъвката на коляното.

Гърбът

Има две места по тази част на тялото, към които може да се ориентирате – падинката на кръста и тази сред лопатките. Леки масажни придвижвания, целувки и даже допиране с пениса, ще възбудят в допълнение вашата половинка.

Задните елементи

Има дами, които обожават да ги пляскат по дупето. По него няма кой знае какъв брой нервни окончания, само че самото допиране възбужда много дами.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР