Има някакъв сценарий, който е изцяло за дискредитирането на „Републиканци

...
Има някакъв сценарий, който е изцяло за дискредитирането на „Републиканци
Коментари Харесай

Цветанов: Има сценарии за декретирането ни

Има някакъв сюжет, който е напълно за дискредитирането на „ Републиканци за България “. Това съобщи някогашният втори в ГЕРБ и сегашен ръководител на „ Републиканци за България “. Много пъти сме декларирали, че желаеме ремонт на Паметника на руската войска. Има решение на СОС от 90-те. Трябва да се спре със тази спекулация-това не е разрушение, а просто пренасяне, съобщи водачът на " Републиканци за България " Цветан Цветанов пред Българска национална телевизия след разгорещена полемика в студиото преди присъединяване му.

" Турски поток " е фактор за увеличение на зависимостта от Русия, съобщи той. Трябва да има гаранция за почтени избори. Никой не приказва, че имаше необикновено манипулиране на изборния развой. На доста места, където имаме съидейници и членове резултатите са нула. Това е невероятно. Моята брачна половинка и междинната ми дъщера, гласоподаваха с другари, общо 7 човита, в тази секкция има резултат нула, сподели той.

Парламентът с невъзможността да излъчи държавно управление е по-голямата рецесия. При служебното държавно управление не могат да се усилват разноските, не може да се актуализила бюджета. " По-добре, че не влязохме в 45-ия парламент, тъй като не искахме да участваме в този сюжет ", сподели той. През 2013г. ГЕРБ беше отново в изолираност, само че беше общопризнат като жертва, в този момент не е по този начин, счита той.

Не е обикновено, че Мая Манолова се пробва да разгради този мастодонт, в чието изграждане сама участваше, изясни Цветанов.

Слави Трифонов и екипа му постоянно са иронизирали политическата класа, само че ръководството е напълно друго нещо, счита той. " Когато влезеш и станеш индивид на политиката, всички тези политически лица и би трябвало да демонстрираш държание, не е това, което е убитото и махленското.

Българските жители би трябвало да създадат третата си преценка, сподели Цветанов и добави, че би трябвало да се спре мачкането на съперниците. Той счита, че гласовете за ГЕРБ паднали сензитивно доста на парламентарни избори.

Промените, които станаха в зам.-председателските места на ГЕРБ – там трябвало да се концентрира тематиката и въпросите. „ Това беше просто, с цел да се покаже мощната евроатлантическа връзка с избирането на Даниел Митов, само че аз мога да ви кажа, че той е явен и пореден политик в отстояването на тези правила “, съобщи Цветанов.

Политиците би трябвало да знаят, че като положат клетва като народни представители би трябвало да има тематики, които да сплотяват и да намерят пресечна точка на разговор, съобщи Цветанов. Той в никакъв случай не е слагал персоналната си страст, а постоянно е търсил разговор с всички политически сили.

Парламентът с невъзможността да излъчи държавно управление, е по-голямата рецесия. В 45-то Народно събрание всеки приказвал актуализация на пенсиите, трябвало да има актуализация на бюджета, само че не било направена, изясни Цветанов. Политиците и това, което видяхме в 45-то Народно събрание по-добре, че не сме били влезнали там, тъй като ние не желаеме да участваме в сходен сюжет, уточни той.

По думите му сега би трябвало да има обективност и гарантиране на осъществяване на почтени и транспарантни предварителни парламентарни избори. В доста от местата, където имаме наши членове по-късно резултатите в изборните секции са 0 – това е невероятно, посочи Цветанов. Според него нито един съидейник и член на партията не може да си показа, че когато отиде да гласоподава на изборите, след това гласовете няма да му бъдат регистрирани.

„ Той посочи, че кадровите промени, които се вършат в страната, ще докара до спомагателна гаранция на всички партии да бъдат равнопоставени. Цялата отговорност за идните избори е на служебния кабинет, би трябвало да носят отговорност и да извършат съответните промени, настоя Цветанов.

Той уточни, че ГЕРБ паднали сензитивно доста на парламентарни избори. Промените, които станаха в зам.-председателските места на ГЕРБ – там трябвало да се концентрира тематиката и въпросите. „ Това беше просто, с цел да се покаже мощната евроатлантическа връзка с избирането на Даниел Митов, само че аз мога да ви кажа, че той е явен и пореден политик в отстояването на тези правила “, безапелационен бе Цветанов.

Политиците би трябвало да знаят, че като положат клетва като народни представители би трябвало да има тематики, които да сплотяват и да намерят пресечна точка на разговор, настоя Цветанов. Той в никакъв случай не е слагал персоналната си страст, а постоянно е търсил разговор с всички политически сили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР