Има нещо много елегантно в жена, която носи шапка. Отчасти

...
Има нещо много елегантно в жена, която носи шапка. Отчасти
Коментари Харесай

Как да изберем зимна шапка според фомата на лицето си

Има нещо доста елегантно в жена, която носи шапка. Отчасти загадъчна , частично изтънчена , изцяло стилна, федора, барета или клош: шапката става наложителна, когато времето застудее. Да, дано не забравяме и топлината.

Но, както при избора на уместно облекло за вашия вид тяло, по този начин и при избора на подобаваща шапка е значима вашата форма на лицето. Независимо дали вашето лице е овално, квадратно, кръгло, дълго или сърцевидно, за вас има подобаваща форма.

 форма лице iStock

Подбрали сме препоръки за всяка форма на лицето, които ще ви оказват помощ да извършите избор, който в действителност да акцентира най-хубавите ви черти и да си зас;ужава инвестицията. Но, несъмнено, възприятието за хармония на всеки е субективно . Стилът на всяка edna от нас е персонален и ненарушим: това ни прави неповторими.

Така че, в случай че обичате да носите шапки, които не влизат в нашите оферти за вас, чувствайте се свободни да продължавате да блестите с тях.

Но в случай че чувствате, че имате потребност от рамо в избора на жанр, ето какво има да каже модата за избора на шапка съгласно формата на лицето.
 Зимна шапка: формата на лицето е значима  Зимна шапка: формата на лицето е значима  Зимна шапка: формата на лицето е значима  Зимна шапка: формата на лицето е значима
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР