Има нещо интригуващо в секса за една нощ. Колко пъти

...
Има нещо интригуващо в секса за една нощ. Колко пъти
Коментари Харесай

Избягвайте тези 5 грешки при секса за една нощ

Има нещо завладяващо в секса за една нощ. Колко пъти ви се е желало да си легнете с някого, само че сте се възпирала, защото не знаете по какъв начин тъкмо да действате? Спокойно, не сте единствена. Макар че е правилно, че при секса за една нощ няма универсални правила, въпреки всичко има някои неща, които би трябвало да избягвате. Затова, в случай че желаете изцяло да му се насладите, не допускайте тези неточности.

1. Не правете секс за една нощ с другар

Да се забиете и да спите с някого, който познавате доста добре, несъмнено не е добра концепция. Най-вероятно ще се разсъните и ще съжалявате за случилото се. По-лошото е, че другарството ви в никакъв случай няма да е същото. Положението се усложнява, в случай че започнете да изпитвате освен това към него, а той не.

2. Не правете небезопасен секс

Тъй като не познавате добре индивида, с който ще спите, би трябвало да се погрижите за здравето си. Нали не желаете да забременеете или да хванете венерическа болест?

3. Не бъдете срамежлива

Истината е, че да бъдете срамежлива, когато вършиме секс за една нощ, ще попречи единствено на вашето наслаждение. Макар че на множеството не им е удобно да се събличат голи пред чужд, няма да ви помогне, в случай че се срамувате. Трябва да се отпуснете оптимално и да забравите в този миг за всичките си дефекти.

4. Не мислете, че нещо ще излезе от това

В множеството случаи забивката за една нощ трае тъкмо толкоз - една нощ. Да спите с някого, който харесвате от известно време с вярата, че нещо по-сериозно може да последва, е толкоз неверно. Това може да се случва на огромния екран, само че нещата не стават тъкмо по този начин в действителния живот.

5. Не се изнизвайте по-късно

Макар че не би трябвало да се привързвате прочувствено към колегата си за нощта, да се изнижете след секса е жестоко и неуважително. Няма нищо неприятно в това да пренощувате дружно, въпреки всичко сте двама възрастни, които просто са се позабавлявали дружно.

Източник: iWoman.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР