Има неща, които вече не могат да се търпят. Прекалено

...
Има неща, които вече не могат да се търпят. Прекалено
Коментари Харесай

Стефан Данаилов: Тонът към Корнелия Нинова стана много груб

Има неща, които към този момент не могат да се търпят. Прекалено става. По-важно е Българска социалистическа партия да реши политически проблеми, само че очевидно на конгреса през днешния ден ще се разискват и връзките, които кипят в партията. Това сподели Стефан Данаилов в предаването "Събуди се " по NOVA, малко откакто изпрати писмо до съпартийците си.

Големият български артист се разгневи на тези, които желаят да смъкват водача на Българска социалистическа партия. По думите му

тонът към Корнелия Нинова е станал доста недодялан.

"Корнелия Нинова е прекомерно прочувствена и тези моменти ѝ пречат. Аз я подлагам на критика. Харесва ми, когато я видя по малкия екран по-спокойна, по-умерена, не толкоз бъбрива. Убеден съм, че това прави по-добро усещане, в сравнение с когато си сърдит и нападателен ", разяснява Данаилов часове преди днешния конгрес на Българска социалистическа партия.

"Критикувам я и за прическата ѝ, не я одобрявам с прекомерно къса коса, както и за очилата, само че за това тя не ме слуша ", съобщи с усмивка артистът.

"Винаги има вътрешни борби в Българска социалистическа партия, само че аз се веселя, че жена оглави партията ", добави той.

Данаилов е безапелационен, че ставайки водач, Корнелия Нинова е внесла позитивна смяна в партията.

"Ние бяхме забравени. Бяхме станали цялостни новобранци. На кметските избори за малко да останем на трето място, а това нямаше да мога да го преживея ".
 Корнелия Нинова Корнелия Нинова
Той разгласи, че днешният конгрес на Българска социалистическа партия ще бъде забавен и още веднъж ще има вътрешни борби, както и до момента.

Запитан дали Корнелия Нинова ще успее при оповестяването на избор на съмнение, той бе безапелационен: "Да, безусловно сигурен съм ".

Днес Българска социалистическа партия се събира за изключително съвещание, препоръчано от Корнелия Нинова и признато от Националния съвет преди две седмици. На 49-тия конгрес на партията ще се обсъдят целите за идното европейско председателство на България, както и оферти различен план за бюджет за идната година.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР