Има неща, които според индуизма, трябва да се пазят в

...
Има неща, които според индуизма, трябва да се пазят в
Коментари Харесай

7 неща, които трябва да държите в тайна според индуистката философия

 7-неща,-които-трябва-да-държите-в-тайна-според-индуистката-философия

Има неща, които съгласно индуизма, би трябвало да се пазят в загадка и не тъй като са срамни или нещо от този жанр, а просто тъй като единствено ние би трябвало да знаем за тях!

1. Не налагайте духовните си познания върху другите

Нашите духовни познания са наша благосъстоятелност. Никой не гледа на света по този начин както ние. Понякога нашето странствуване се отличава малко от пътешествията на другите и това е обикновено. Трябва да споделяте своите духовни познания с тези, които желаят това, не би трябвало наложително да го вършиме.

2. Не разказвайте за своите планове, проекти

Не се поставяйте в състояние, в което някой може да ви изпревари и да отнеме цялата популярност от вас. Понякога е по-добре да направиш нещо, а след това да разкажеш на всички за него.

3. Не споделяйте своята история с непознати

Всеки от нас има своята история. Това е нашата истина и част от нашата душа. Не би трябвало да я споделяме с всеки, с който ни сблъска животът.

4. Не участвайте в злословия

Не би трябвало да приказваме за другите хора, изключително в отрицателен проект. Това единствено притегля отрицателна сила в нашия живот и не ни носи никаква изгода в дълготрайна вероятност. Във всичко това няма никакъв смисъл. Ние сме над тези неща.

5. Не говорете за направени положителни каузи

Когато извършите нещо положително, не трябва да се хвалите с него. Ако вършиме нещо хубаво без същински планове или не от чисто сърце, по-добре въобще не го правете. Актовете на положително би трябвало да се правят мълчешком.

6. Не разказвайте за своите проблеми на целия свят

Не би трябвало да бъдете прекомерно открити, когато става въпрос за вашите проблеми. Разбира се, няма неприятно да говорите със фамилията и околните си другари, само че не би трябвало да бъдете толкоз открити за необятната аудитория. Колкото по-малко споделяте със света, толкоз по-малко ще има какво да употребяват против вас.

7. Не споделяйте детайлности за своя полов живот

Не се стеснявайте да говорите за каквито и да е проблеми със своя сътрудник, само че не разказвайте на всичките си другари за проблемите, които имате. Уважавайте този, с който имате връзка.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР