Има неща, които съществуват на този свят въпреки всичко и

...
Има неща, които съществуват на този свят въпреки всичко и
Коментари Харесай

Неочакван обрат за Гуинет Полтроу и goop

Има неща, които съществуват на този свят все пак и едно такова нещо е уеб сайтът на Гуинет Полтроу – goop.com. В тази дребна начин на живот империйка човек може освен да разбере, но и да си купи всевъзможни нелепости – от бутилки за crystal infused вода, през комплекти за клизма с кафе, „ здравната торбичка “ цялостна с камъчета, до тези яйца за йонита (нали не мислите, че Кобилкина  го е измислила това разбиране за вагина), за които заплати 145 хиляди $ санкция. 

Гуинет постоянно ври в горещата вода на " Twitter казана ", само че продължава самоуверено напред. Армии потребителки, невнимавали преди време в часовете по естествени науки, са издигнали „ модерния начин на живот “ (където формата е всичко) на пиадестал и заплащат скъпо за него.

И тъкмо когато човек мисли, че бъдеще за goop няма, то е по-светло отвсякога! Гуинет Полтроу ще „ гуупизира “ стрийм колоса Netflix в нова документална поредност, която ще се концентрира върху хубостта, храната и книгите. 30-минутните епизоди ще дебютират през есента, водещи ще са Гуинет Полтроу и една от редакторките на goop – Елиз Лоунен. Гости ще са специалисти, лекари и откриватели по „ въпроси, свързани физическото и духовно здраве “. Лоунен споделя пред Variety, че тя и екипът й се надяват да покрият тематики като умствено, физическо и полово здраве, само че най-много да отговорят на главния въпрос, който goop си задава – по какъв начин да водим допустимо най-хубав живот.

Успоредно с това goop стопират краткотрайно първокласното си четиримесечно издание, чието излизане съвпада с премиерата на шоуто през есента.



Очаква се естетиката на шоуто да следва тази на уеб страницата, тъй като съгласно Елиз „ Гуинет е високо образна и тактилна персона “ и качеството на всичко, което прави, е доста значимо за нея. " Тя постоянно търси белите пространства, без значение дали мисли за артикули или за наличие. "

Идеята на Netflix да си партнират с goop е доста в звук със ставащото в последно време. За поредицата на Мари Кондо, която ни учи по какъв начин да разтребваме и сгъваме блузите си, която сега е световен шлагер, ще ви опиша в допълнение. Но с изключение на нея и излъчвания като Salt Fat Acid Heat или Terrace House са на гребена на вълната.

Netflix рискуват и са „ за “ да се тества всичко, това е тяхна маркетингова тактика и по тази причина си пасват с goop. Това, което може да им изиграе неприятна смешка с Гуинет е, че тя до момента не дава тип, че обстоятелства като физичните закони, да вземем за пример, са й значими. Goop са пословични в промотирането на незнание, посредством непотвърдени и неразбираеми изказвания – по тази причина Condé Nast скъсаха с концепцията да си партнират със списанието й доста бързо, тъкмо поради „ разлики във философията за инспекция на обстоятелствата “. Стрийм колосът обаче ще рискува и наесен ще забележим резултата. 

 
Най-номинираната жена за Grammy 2019 не е Лейди Гага
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР