Има настроения срещу мен в село Шарково. Това каза в

...
Има настроения срещу мен в село Шарково. Това каза в
Коментари Харесай

Баба Дора: Има настроения срещу мен в Шарково

" Има настроения против мен в село Шарково ". Това сподели в ефира на bTV баба Дора, която се трансформира в знак на митингите на животновъдите против евтаназията на животни, заболели от чума в страната.

Според баба Дора хората в селото са се настроили против нея, тъй като само нейното стадо не е избито .
„ Казват ми, че съм била огромна актриса , че моите другари, когато ме изоставен, ще дойдат хора от селото и ще ми убият персонално животните ”, споделя Дора.
Въпреки решението на спешния щаб, днешната евтаназия да бъде отсрочена. Кметът на Шарково споделил на баба Дора, че нейното стадо не може да бъде непокътнато и може да бъде евтанизирано още през днешния ден.
Питам ги за какво – моите животни са здрави, нямат позитивен резултат и би трябвало да се запазят. Казаха ми, че ще ми ги сложат под карантина, което значи, че ще ги уморя сама ”, споделя дамата.
Тя е безапелационна, че не желае парите от компенсациите. „ Тия пари не могат да ми заменят животните. Не им ща парите”, безапелационна е Дора.
Междувременно блокадата пред къщата ѝ продължава, като там са се събрали хора от цялата страна, с цел да защитят последното стадо в Шарково. Те към момента не имат вяра, че има чума по животните и че евтаназията е наложителна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР