Има напрежение в управляващата коалиция по темата за Украйна, но

...
Има напрежение в управляващата коалиция по темата за Украйна, но
Коментари Харесай

Панев: Коалицията няма да се разпадне

Има напрежение в ръководещата коалиция по тематиката за Украйна, само че това няма да докара до разпадането ѝ, съобщи депутатът от " Демократична България " Владислав Панев пред Bulgaria ON AIR.

" Коалицията през цялото време е много друга, защото тя обгръща четири обединения, които са от левия до десния набор. Естествено е да има разнообразни отзиви по доста въпроси в нея. Но в случай че се придържаме към осъществяване на съдружната стратегия в идната година-две, нещата общо взето ще вървят. Има напрежение в обединението по въпроса за Украйна, само че не считам, че това може да я бутне. " - Панев пред " Денят ON AIR ".

Той обърна внимание, че България може да понижи зависимостта от енергийните запаси на агресора Русия. По думите му може да бъде понижена до някаква степен зависимостта от природния газ.

" През новия отоплителен сезон можем да купуваме една трета от газа от Азербайджан. 100% не може да се получи от идващия отоплителен сезон, само че дълготрайните вложения, които могат да понижат зависимостта ни от газа, по принцип, са нещото, което занапред би трябвало да го стартираме. " - означи Панев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР