Има над 2000 забавени проекта на обща стойност над половин

...
Има над 2000 забавени проекта на обща стойност над половин
Коментари Харесай

Фонд Земеделие: Има над 2000 забавени проекта на обща стойност над половин млрд. лв.

Има над 2000 забавени плана на обща стойност над половин милиарда лв.. Това разгласи на брифинг изпълнителният шеф на Борис Михайлов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Михайлов заяви още, че в ДФЗ са бавени планове по 20-30 месеца.

" Започнахме да отпускаме парите. От достоверни източници слушам, че хора с румънски номера, които са българи, които играят ролята на телефонни измамници, звънят и желаят пари от стопани.

„ Всички хора, които са с изрядни документи – ще си получат парите от нас. Ако някой им се обажда с искания да им дадат %, наложително да се свържат с локалното районно управление (на МВР), локалната прокуратура и с нас, може и персонално с мен ", посъветва Михайлов и добави: " При всички положения става дума за машинация “.

Новият шеф на ДФЗ даде обещание всички опити с цел да бъдат прекъснати.

Михайлов разгласи, че фондът разпределя годишно сред 2 и 3 милиарда лева и това е голяма отговорност, която е споделена сред всички по веригата.
 ГЕРБ с нова офанзива против шефа на Държавна фирма Земеделие ГЕРБ с нова офанзива против шефа на Държавна фирма " Земеделие "
От Политическа партия ГЕРБ още веднъж насочиха вниманието към предишното на сегашния шеф на Държавен фонд Земеделие Борис Михайлов. Според водача на м...

„ Опитът за заобикаляне на разпоредбите компрометират целия развой и уронват престижа на основна институция. Това няма да го позволи. Всички забавени планове, те са над 2000 и са на стойност над половин милиард, те ще бъдат финализирани до края на тази календарна година “, увери шефът и посочи, че е основан график за превъзмогване на забавянето и вътрешна метаморфоза във фонда.

Директорът регистрира и какво е приключил за последния месец.

„ Извадихме от анонимност специалистите, обработващи документите на претендентите. Времето на груповата безнаказаност мина. Всеки кандидатствал ще знае кой е управлявал документите му “, увери той и сподели, че всеки петък е ден на отворените порти в институцията.

Михайлов сподели, че са предизвестени чиновници на фонда, държали се като феодали със земеделци и изясни, че в случай че не поправят държанието си, ще бъдат уволнени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР