Има начини да разберете дали половинката е разменяла плътски ласки

...
Има начини да разберете дали половинката е разменяла плътски ласки
Коментари Харесай

Има 6 признака, че той е правил секс, но не и с теб

Има способи да разберете дали половинката е разменяла скотски милувки с някой различен.
Това не е „ шесто “ възприятие, а по-скоро способността да се виждат явни промени в държанието й, които е мъчно да се скрият.

Вашият сътрудник заобикаля физически контакт с вас
Една от основите на всяка здравословна връзка е физическият контакт. Така че, в случай че сътрудникът ви е спрял да ви гали, да ви съблазнява и да търси благоприятни условия за физически контакт с вас, това може да е тъй като нещо друго се случва в всекидневието му. Често, когато човек е погрешен, той показва избягващо държание. Това може да бъде породено или от виновност, или от удовлетворението, което получава от някой различен. В други случаи физическата динамичност се трансформира, тъй като нещо е нарушило доверието или има други проблеми, които се случват във вашите връзки. Понякога няма задоволително вербална връзка, с цел да се изрази неодобрение и по тази причина то се демонстрира посредством такова държание.

Телесната миризма е друга, когато сътрудникът ви е правил секс с някой различен
Различни изследвания демонстрират, че миризмата има основна роля в човешките взаимоотношения. Ако сте с колегата си отдавна, евентуално може да потвърдите, че той има характерна миризма, която елементарно може да разпознаете. Знаете какъв е ароматът на шампоана му или дали употребява нов парфюм. Така че, когато миризмата на колегата ви се промени съмнително, може да подозирате, че е бил с човек, друг от вас. Когато изневярата е по-очевидна, може да разпознаете миризмата на парфюм или одеколона на любовника или любовницата. Ако изневярата е нещо скорошно, неверникът даже може да има оня издайнически „ полов “ мирис, който всички сме наясно по какъв начин да разпознаем.

Много е изтощен без причина
Ако сътрудникът ви постоянно е прекомерно изтощен, с цел да прави секс, това може да е знак, че нещо не е наред във връзката. Леко замайващ знак, че сътрудникът ви е правил секс с някой различен, е чувството за унесеност. Казвам „ объркващо “, тъй като от време на време този признак може да бъде артикул на неговата работна рутина или бодърствуване. След секс тялото освобождава невротрансмитери, които провокират положение на унесеност, което е съвсем толкоз прелестно, колкото и самият секс. Ето за какво, в случай че сътрудникът ви ненадейно е доста изтощен, това може да се дължи на този фактор.

Не поддържа ерекцията си
Докато някои мъже са в положение да отвърнат на половите щения както на половинката си, по този начин и на любовницата си, други господа може да стартират да имат проблеми с ерекцията. Ако вашият човек се уморява всякога, когато се опитате да го съблазните, или той се опита и не получи ерекция, нещо не е наред. Проблемите с еректилната дисфункция могат да бъдат свързани със стрес и разнообразни болести като високо кръвно налягане, диабет и атеросклероза... Но в случай че знаете, че това не е повода, може би
партньорът ви оставя половата си сила в непознато легло.

Постоянно е в банята
Когато живеете с някого дълго време, може да разпознаете неговите рутини за хигиенизиране. Заради това може да ви се стори доста необичайно, в случай че той ненадейно си вземе душ в средата на деня или се отива незабавно да се „ отпусне “ в банята, когато се прибира от работа. Когато сътрудникът ви е правил секс с различен човек, той може да почувства тази „ непреодолима “ потребност да отмие всевъзможни издайнически признаци за това. Затова той ще се къпе толкоз постоянно, колкото е належащо, даже в случай че нормално не се къпе в несъмнено време.

Партньорът ви отхвърля да приказва за това или се ядосва, в случай че споменете нещо в тази връзка
Как се държи сътрудникът ви, когато решите да изложите съмненията си? Може би това е най-очевидният знак, че сътрудникът ви е правил секс с някой различен. В последна сметка, в случай че той няма какво да крие, тогава за какво би трябвало да се ядосва, че питате? Ако вашият обичан е правил секс с някой различен, той ще заобикаля тематиката, ще търси извинения за отсъствията си или, в случай че всичко друго не успее, ще ви се ядоса „ поради вашето съмнение “.

Какво да извършите, в случай че сътрудникът ви е правил секс, само че не и с вас?
Всяко от тези държания може да бъде синоним на невярност. Ако няма какво да крие, той ще отдели време да ви изслуша и да позволи терзанията, които имате. Освен това сътрудникът ви ще се опита да ви потвърди по всевъзможен вероятен метод, че това, което споделя, е правилно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР