Има начални данни за това, че утвърдено лекарство с антипаразитно

...
Има начални данни за това, че утвърдено лекарство с антипаразитно
Коментари Харесай

Може ли медикамент срещу краста да помага за лечението на COVID-19?

" Има начални данни за това, че одобрено лекарство с антипаразитно деяние, познато повече от 50 години, може да лекува OCVID-19. Според научната литература то има положително влияние ин витро върху вируса. Ин витро влияние имат и спиртът и бензинът ". Това съобщи в ефира на " Здравей, България " по Нова телевизия проф. Иво Петров, народен съветник по кардиология, в коментар на откритието на австралийски специалисти, открили, че медикамент против краста убива короанвируса в границите на 48 часа. 
Проф. Петров изясни, че първичните проучвания върху мишки са положителни за вируса SARS. Според него медикаменти с антивирусно деяние при други сътрудници също са залегнали в кличните управления.
" Това лекарство, което се употребява за угнетяване на паразитна зараза при животни, е одобрено в практиката. Няма медикамент без странични резултати, само че в последните месеци се стартира с одобрени медикаменти, при които рисковете са по-малки от изгодата при съответните индикации ", сподели още проф. Петров.
Повече по тематиката четете в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР