Има моменти в кухнята, когато ви трябва извара за определено

...
Има моменти в кухнята, когато ви трябва извара за определено
Коментари Харесай

Заместители на изварата, които да ползвате в различни рецепти

Има моменти в кухнята, когато ви би трябвало извара за несъмнено ядене или диета, която съблюдаваме, а се оказва, че нямаме. И ни е нужен сурогат на извара, само че за благополучие има доста благоприятни условия за избор, които няма да скапват храната ви.

Кои са най-хубавите заместители?

Най-добрите заместители на изварата са неподсладеното кисело мляко, отчасти обезмасленото сирене рикота, яйчен белтък, пюре от тофу, постно месо и нискомаслено твърдо сирене, наред с други.

Кисело мляко

Има много субстанции, които доставят киселия, ферментирал усет на извара, като кисело мляко, заквасена сметана или бяло сирене. В някои случаи можете даже да употребявате майонеза, с цел да замените изварата. Не забравяйте да премахнете оцета или лимона от рецептата, когато употребявате заквасена сметана или кисело мляко, защото те ще бъдат по-стипчиви от изварата.

Частично обезмаслено сирене Рикота

По отношение на текстурата и наличието на хранителни субстанции, сиренето рикота има по-високо наличие на мазнини, само че може елементарно да премине към извара в множеството предписания. Въпреки това, в случай че се пробвате да поддържате здравословна диета или да намалите приема на мазнини, не би трябвало да употребявате сирене рикота.

Белтъци

Що се отнася до протеините, яйчните белтъци са много сходни на изварата, което ги прави съвършен сурогат, в случай че ядете извара единствено поради хранителната й стойност. Много от употребите на изварата за закуска обаче елементарно могат да бъдат сменени с яйчен белтък.

Пюре от тофу

Поради сходното им наличие на протеини, някои хора употребяват тофу квадратчета вместо извара. Ако пасирате тофу, то също ще има консистенция като извара, според от това по какъв начин смятате да го употребявате. 

Твърдо сирене с ниско наличие на мазнини

В твърдото сирене има доста по-малко калории от изварата, въпреки и с по-ниска централизация на протеин. Като гарнитура за сандвичи за закуска или изгорял самун, потреблението на нискомаслено сирене е най-здравословният избор като сурогат на изварата.

Домашни птици

Много хора търсят изварата поради наличието на протеини, само че пилешките гърди също са елементарен и елементарен метод да повишите равнищата на протеин през целия ден.
Ето по този начин се прави съвършената домашна извара
Знаете ли, че изработката на домашна извара напълно не е толкоз комплицирана задача, колкото смятате? Дори най-после усетът й е доста по-добър от...
Прочети повече
Чисто месо

Един сандвич с пуешко ще достави толкоз протеин, колкото купа плодове и извара, тъй че в случай че нямате извара на разположение, постното месо като пуешко го прави превъзходен сурогат.

Риба

Рибата звук, сьомгата или друга лесна за консумация риба може да ви обезпечи доста протеини при всяко хранене за деня. Приготвянето на сандвич от салата с риба звук или филе от сьомга е цудесен вид, в случай че ви е свършила цялостната с протеини извара.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР