Има моменти, когато културната пропаст между традиционалистите и погрешно наричаните

...
Има моменти, когато културната пропаст между традиционалистите и погрешно наричаните
Коментари Харесай

Шок: Власти принуждават 11-годишни момичета да се състезават в слагане на кондом и да експериментират в орална и анална любов

Има моменти, когато културната бездна сред традиционалистите и неправилно наричаните „ прогресисти “ е толкоз огромна, че евентуално е неефикасно даже да се опитваш да убедиш последните в равнището на неуместността на техните способи. За страдание, в това за забъркани деца, тъй че напъните са нужни, написа консервативният американски всекидневник Washington Examiner в материал, показан без редакторска интервенция.

Такъв е казусът с, може да се каже, жестокостите, които се правят върху децата в Калифорния поради щатския Закон за полово обучение от 2015 година. Най-стряскащи са новините, че няколко учебни заведения са спонсорирали „ надпревари с кондом “, в които 10 и 11 годишни момиченца се надпреварват коя ще бъде най-бърза в слагането на презерватив на анатомично верен модел на мъжки сексуален орган. Плюс, съгласно водача на група от наранени родители, възпитаници на 11 години са обучавани да опитват с орален и анален секс с техните „ сътрудници “.

Ако не разбирате за какво тези неща са извънредно неправилни - в случай че не сте отвратени от тях - вие сте безнадеждни. Хиперсексуализацията на учениците в такава възраст е нищо по-малко от малтретиране на деца. Възрастните, които се занимават с такова „ образование “ на деца, не би трябвало да могат да се крият зад концепцията, че това е „ просветително “. Те са за пандиза.

Извън учебната конюнктура, това същото държание ще бъде на или над границата на непристойно държание с невръстен. В други щати с по-традиционни нрави, това в действителност може да провокира правосъдно гонене. И изцяло вярно.

Нещо повече, както оповестява Christian Post, „ Новото управление за публичните и частните учебни заведения на щатско равнище е първото в страната, което изисква учениците да получават уроци на трансджендър тематики, като с тях се стартира от детските занимални (преди детската градина – бел. прев.) и детската градина. Докато родителите могат да избират дали техните деца да вървят на часовете по полово здраве, те не могат да извадят децата си от клас, когато се преподават уроци по „ флуидността на половете “ и еднополовите бракове “.

Ако родителите желаят да учат децата си за „ половата флуидност “ на толкоз ранна възраст, това не е въпрос, в който страната би трябвало да се намесва. Някои от нас биха си помислили, че са неприятни родители, само че това е несъществено. Но в случай че някой отвън дома си разреши да сексуализира децата по сходен метод, това е просто порнография (obscene – гнусно, покварено, скверно... – бел. прев.). Още по-лошото е, че тази „ директива “ идва със глобата на страната и, на процедура, се ползва под дулото на револвера.

Ако чиновниците в учебните заведения желаят от 10 годишни девойки, до момента в който момчетата гледат, да поставят кондоми и да описват на 11 годишните за хипотетичните наслаждения на оралния секс, светът е полудял. Осъществителите на тази перверзна полуда не би трябвало да бъдат оставяни да се измъкнат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР