Има моменти, когато една целувка може да каже много повече

...
Има моменти, когато една целувка може да каже много повече
Коментари Харесай

7 случая, когато една целувка може да каже всичко и думите са излишни

Има моменти, когато една целувка може да каже доста повече от хиляди думи. Това е знак на обич и благодарност, с който даден човек демонстрира на различен какъв брой го обича и държи на него.

Ето какво може да кажете с една целувка, вместо с думи:

Признателен съм ти

Една целувка носи чувство за топлота и комфорт. Тя значи, че индивидът се пробва да съобщи посланието, че е благополучен и миропомазан да ви има до себе си. Целувката несъмнено ще накара другия човек да го почувства, според от събитието по кое време желаете да кажете „ Оценявам те “. Тя демонстрира, че те ценят поддръжката ви в най-хубавите и най-лошите моменти и че заемате особено място в сърцата им. Една целувка може да пристигна от колегата ви, приятелите и фамилията, само че това не трансформира какъв брой вълшебен облекчени сте, когато я получите.

 една целувка

С теб съм

Като дете, когато сте изпитвали безпокойствие преди лягане, приемането на една целувка от родителите ви е носело разтуха и е облекчавало терзанията ви. Това е възприятието за сигурност, което идва от знанието, че можете да разчитате на някого, че ще бъде до вас, когато имате потребност от него.

Често нежната целувка по челото демонстрира „ Аз съм тук за теб “. Този вид целувка ви обгръща и разкрива, че не сте сами в битката с положителното и неприятното на този свят.

Аз съм ти непосредствен другар

Понякога може да се окажем прекомерно заети с понятието „ обич “ и другите смисли, които му придаваме. Една целувка може да значи и по-скоро другарство, в сравнение с буен жест, обвързван с сантиментална връзка.

Това демонстрира по-дълбоко равнище на непосредственост, в сравнение с множеството другарства. Неизречените думи, които нормално би трябвало да бъдат изречени, са уверения според и поощрение. Този вид целувка е знак, който оферирате на човек, който има особено място в сърцето ви, като жест на одобрение и почитание.

 една целувка

Много те оценявам

Получаването на целувка по бузата или челото, до момента в който се прегръщате, значи нараснало възприятие на угриженост от страна на колегата ви. Човекът разгръща към вас усеща на сигурност и обич. Тъй като фамилията е толкоз значима част от ежедневното ни битие, когато някой ви демонстрира същото равнище на угриженост, това му демонстрира, че сте освен това от елементарен прочут.

По сходен метод член на фамилията може да ви целуне по челото да вземем за пример, до момента в който ви е мъчно, с цел да ви подтикне да споделите болката си. Когато другар или сътрудник ви целуне, той ви предава същата концепция за грижа.

Уважавам те извънредно доста

Когато получите една целувка, до момента в който сте ангажирани в диалог, това значи, че сте спечелили неговото почитание. Вместо да го възприемате като отменяне на гледната ви точка, помислете по какъв начин са ви посрещнали с целувката. Краткото погалване по челото, интензивният контакт с очите и мощното кимване нормално служат като знак, че сте били чути, приети и уважавани.

 една целувка

Обичам те надълбоко

Когато оферирате на някого целувка, изпълнена с дълбока любов, съзнанието ви автоматизирано си показва, че това е целувка по главата. Като се има поради, че челото се счита за врата към душата, тя открива физическа и духовна връзка сред вас и получателя. А в случай че вие сте получателят, това значи, че някой се възхищава на вашата добрина и съчувствие. Те ви обичат освен поради външната ви привлекателност; обичат ви поради това, което сте в реалност.

Чувствата са взаимни

Една целувка е извънредно персонален жест, който се употребява освен във физически интимни връзки. Приятели, членове на фамилията и влюбени споделят прочувствена връзка между тях. Целувката от приятеля ви демонстрира, че душите ви са съумели да поддържат връзка оттатък рамките на физическия свят. Когато някой ви подари една целувка, това значи, че е подготвен да отиде оттатък за вас, защото връзката ви е необикновено мощна и неразрушима.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР