Има моменти, когато човек търси интересни и различни идеи, с

...
Има моменти, когато човек търси интересни и различни идеи, с
Коментари Харесай

3 страхотни концептуални магазини за подаръци, които трябва да знаете

Има моменти, когато човек търси забавни и разнообразни хрумвания, с които да зарадва обичаните си хора. Особено когато настъпват празници, това може да се трансформира в огромно предизвикателство, което не постоянно носи положителни страсти, както е редно да бъде. Точно по тази причина е значимо да познаваме някои забавни концептуални магазини, в които постоянно има забавни оферти за всеки мотив и случай. Така ще си спестим лутането и бързо ще успеем да се оправим с предизвикването да открием съвършения подарък.

Представяме ви три от обичаните ни магазини за дарове, на които постоянно може да се доверите и да разчитате за положителни хрумвания и оферти.

Elephant Bookstore – ул. „ Цар Иван Шишман “ 31

Това е паметно място, което евентуално доста от вас познават и обичат. И въпреки всичко - Elephant Bookstore е британска винтидж книжарница, която специализира в предлагането на невероятни и ексцентрични дарове и книги. В нея може да откриете невероятни винтидж и поп арт оферти, бутикови издания на книги и даже такива, които са с подписи от известни персони, настолни игри, аксесоари и доста други разнородни хрумвания от целия свят. Емблематични за книжарницата са продуктите от света на Хари Потър, които са извънредно разнородни и забавни, както и невероятните оферти на английската компания Gentlemen’s Hardware, които са супер атрактивни при положение, че се постанова да подарите нещо на някой мъж, който „ има всичко “.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Elephant Bookstore Sofia (@elephantbookstoresofia)

Има още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР