Има много важни фактори, които могат да определят успеха в

...
Има много важни фактори, които могат да определят успеха в
Коментари Харесай

Кои са пречките пред добрия секс?

Има доста значими фактори, които могат да дефинират триумфа в леглото. Типичен образец за това са вярното хранене и физическите извършения. Има обаче и някои неща, които би трябвало да избягвате, с цел да се радвате на по-хубави моменти в спалнята. Ето и главните.

Стресът

Вече е публично доказано, че несъразмерният стрес може да изиграе опустошителна роля в половия живот, защото самият акт включва както физически, по този начин и психически фактори.

Без значение дали става дума за персонални или професионални проблеми, когато тялото е подложено на стрес, се отделят хормоните кортизол и адреналин. А това не се отразява добре на секса.

Тези, които са подложени под мощен стрес, би трябвало да имат поради, че антидепресантите понижават половата функционалност и е целесъобразно да се заобикалят.

Грешните храни и стимуланти

Когато приказваме за секс, храната не трябва да се подценява. За положителния полов живот е доста значимо какво подбирате в менюто си.

Адекватен избор са плодове и зеленчуци, които въпреки всичко би трябвало да се употребяват в умерени количества през целия ден. Не прекалявайте с храната преди секс, с цел да не се чувствате подути.

Стимуланти като кофеина и никотина вредят на половия живот, по тази причина е най-добре да се заобикалят.

Белтъчините обаче оказват помощ за повишение на половото предпочитание, по тази причина е добре да участват по-често в диетата.

Източник: Tialoto bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР