Има много тайни за красота, които се опитваме да научим

...
Има много тайни за красота, които се опитваме да научим
Коментари Харесай

Кой е простият навик, който ще ви помогне да изглеждате с 5 години по-млади

Има доста секрети за хубост, които се опитваме да научим и запомним. Но всичко гениално е просто. Кой табиет е нашият справочник в света на хубостта и младостта?

Наблюдавайки преструктурирането в тялото, можем да видим, че някои процеси не протичат по позитивен метод и въздействат отрицателно на нашето здраве. Сухата кожа, бледият загар, чупливата коса, подуването са неприятни прояви на нередовност в тялото, с която се сблъскват доста дами и мъже, без значение от възрастта. И наподобява, че добър козметик или коафьор могат да се оправят с тези проблеми, само че, за жалост, резултатът от тяхната работа е временен и най-често видим единствено известно време след процедурата.

Най-доброто лекуване е предварителната защита. От метода на живот и навиците ни зависи здравословното ни положение и какъв брой дълго можем да поддържаме добра форма и младост. Един от главните привички, които би трябвало да развиете в себе си, е спазването на режима на пиянство на вода, счита Артем Хачатрян, диетолог, създател на стратегия за пречистване и детоксикация на тялото, член на Асоциацията на лекарите PreventAge.

Вижте по какъв начин да изглеждате по-млади в галерията:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР