Има много примери как децата на известните родители в Холивуд

...
Има много примери как децата на известните родители в Холивуд
Коментари Харесай

Звездите, които засенчиха с богатство заможните си родители

Има доста образци по какъв начин децата на известните родители в Холивуд потеглят по-техните стъпки. В някои случаи обаче младите почитатели задминават достиженията на фамилията си и оставят даже по-ярка диря.

За финансовото положение на децата, които имат повече пари от родителите си, споделя Business Insider.

Майли Сайръс

Актрисата и е натрупала много солидно положение, което надминава това на татко ѝ - кънтри артистът Били Рей Сайръс. Той започва кариерата си на музикант през 1992 година, като по-късно взима и присъединяване във кино планове. За всичкото това време Били е спечелил положение от 20 милиона $.

Богатството на щерка му възлиза на 160 милиона $. Кариерата на Майли започва с поредицата " Hannah Montana ", като тя печели по 15 000 $ на епизод, а в следствие се осъществила и като певица.

Кайли Дженър

През актуалната година представителката на семейство Дженър се трансформира в най-младия милиардер, спечелил благосъстоянието си самичък. Майка ѝ Крис Дженър трансформира цялата фамилия в звезди, с помощта на предаването " Keeping up with the Kardashians ". Крис има положение от 90 милиона $.

Това обаче по никакъв начин не е покрай положението на най-малката ѝ щерка, което стигна 1 милиард $. Още на 21 години Кайли Дженър се трансформира в най-младия милиардер, като огромна част от това дължи на козметичната си компания Kylie Cosmetics, оценена на 900 милиона $.

Дженифър Анистън

Джон Анистън е прочут артист в жанра сапунена опера. Той се появява и в редица телевизионни продукции. Кариерата му носи благосъстояние от 10 милиона $, което е съвсем нищожно в съпоставения с това на щерка му от 240 милиона $.

Дженифър Анистън печели по-голямата част от него от хитовата поредност " Приятели ". Епизод от нея носи на актрисата 1,25 милиона $. Сериалът продължава да носи приходи на актьорите, откакто Netflix заплати по 2 милиона $ на всеки участващ в поредицата. Освен " Приятели " Дженифър Анистън е взела присъединяване и в доста други кино планове.

Джон Войт

Джон Войт стартира кариерата си във филмовата промишленост още през 1969 година в драмата " Среднощен каубой ". След малко над десетилетие той печели " Оскар ". Звездният му път продължава с присъединяване му в редица блокбърстъри. Нетното благосъстояние на Войт е сред 45 и 55 милиона $.

Неговата щерка Анджелина Джоли има благосъстояние от 160 милиона $. Това се дължи на сполучливите ѝ функции в хитови планове като " Лара Крофт ", както и партньорства с фешън марки като Louis Vuitton и други марки.

Гуинет Полтроу

Блайт Данър стартира кариерата си в Бродуей, където получава премия " Тони " за " Пеперудите са свободни " през 1970 година. Тя направи името си разпознаваемо с положителното си показване в доста филми и партньорските ѝ функции с други артисти. Така Данър съумява да натрупа 45 милиона $.

Нейната щерка Гуинет Полтроу разполага с 140 милиона $. Тя печели " Оскар " през 1999 година с присъединяване си във " Влюбеният Шекспир ". Полтроу има и обособен бизнес, собственик е на начин на живот марката Goop, която е оценена на 250 милиона $.

Бен Стилър

През 70-е години на предишния век Джери Стилър слага началото на своята кариера дружно със брачната половинка си Ан Меара. Те са положителни комедийни сътрудници. Джери става прочут с неговите функции по-късно. Кариерата му носи 12,5 милиона $.

Синът му Бен Стилър е натрупал 120 милиона $, които печели по време на актьорската си кариера, участвайки в известни телевизионни планове като " Запознай се с нашите ".

Майкъл Дъглас

Кърк Дъглас прави първите си стъпки в Холивуд през 1946 година. След това кариерата му процъфтява, като той е бил номиниран три пъти за " Оскар " и е имал основни функции в над 90 кино лентата. Успехите му дават резултат и той е собственик на 80 милиона $. Кърк и брачната половинка му подаряват огромна част от парите си за благотворителни дела.

Синът му Майкъл Дъглас има 300 милиона $. Следвайки стъпките на татко си, той също записва много сполучливи функции в киното като тази в " Американският президент ". Майкъл печели " Оскар " за играта си в " Уолстрийт " през 1988 година и по-късно продължава кариерата си като кино продуцент.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР