Има много причини, заради които жените да харесват секс позата,

...
Има много причини, заради които жените да харесват секс позата,
Коментари Харесай

5 идеи за бърз оргазъм, когато жената е отгоре

Има доста аргументи, поради които дамите да харесват секс позата, при която те са от горната страна. Първо, и двамата имат прелестна панорама. Второ, в тази обстановка дамата дефинира скоростта. Той, несъмнено, може да показа желанията си за момента – това не е неразрешено, само че въпреки всичко окончателното решение е в нейните ръце. Има няколко трика, които ще ви оказват помощ да извършите позата още по-приятна, написа trafficnews.bg.
1. Помогнете си с ръка
Всъщност колкото и страхотна да е тази поза, съвсем невероятно е да стигнете до оргазъм в нея без спомагателни трикове. Поиграйте си сама със себе си или използвайте помощта на играчка… или просто хванете ръката му и я сложете на клитора си, с цел да не лежи и да бездейства единствено (а и това ще ви донесе неизбежно и много бързо удоволствие).
2. Наведете се напред
Ако позата на 90-градусов надолнище ви се коства прекомерно дълбока, а проникването е мъчително и внезапно, просто се наведете напред. Поставете лактите или дланите си в профил на главата му и продължете да се движите по този метод.

3. Облегнете се обратно
Друг вид за смяна на ъгъла е да сложите ръцете си зад тила и да се облегнете обратно. Така незабавно се възползвате и от още една екстра - сътрудникът ви ще може да гали гърдите или клитора ви.
4. Позволете му да зададе ритъма
Вземете ръцете му и направете с тях, каквото си поискате. Поставете ги на бедрата или дупето си и му предложете да зададе ритъма или да ви насочи в придвижванията.
5. Променяйте темпото
Ускоряването и забавянето е добра концепция постоянно! Просто се пробвайте да ограничите малко възбудата си, с цел да забавите свършването му. Ако ви е комфортно в позата, в която сте застанали, можете да увеличите амплитудата (като за задачата би трябвало да забавите скоростта).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР