Има много причини сексуалният ви живот да е в застой.

...
Има много причини сексуалният ви живот да е в застой.
Коментари Харесай

6 неща, които се случват, когато спрете да правите секс

Има доста аргументи половият ви живот да е в застой. Може би преминавате през разлъка или пък някой от двама ви е болен. Може би е просто животът, децата, работата… Няколко дни се трансформират в седмици или месеци и преди да сте се усетили, не сте правили секс толкоз от дълго време, че даже към този момент не ви липсва, написа struma.bg. Дори да не изпитвате потребност от него, тялото ви копнее за тази доза серотонин и освен. Ето какво се случва, когато дълго време не сте правила секс.

1. Разболявате се по-често

Колкото по-малко секс вършиме, толкоз по-лесно се разболявате, защото имунната ви система отслабва.

2. Увеличават се равнищата на стрес

Може да се чувствате по-изнервени, защото тялото ви не освобождава серотонин и допамин. Липсата на секс е стресираща. Изследвания са потвърдили, че когато не вършиме секс, по-трудно се справяте с напрегнати обстановки.

3. Сънищата ви се трансформират

Една хубава последица – може да започнете да имате секс сънища или даже да изпитате оргазъм, до момента в който спите. Не е същият, както същинския, само че е прелестен.

4. Либидото ви понижава

Ако от известно време не сте правила секс, стартирате по-малко да го желаете. Либидото ви понижава, което е изцяло естествена реакция на тялото ви.

5. Понижава се самочувствието ви

Може да се чувствате по-малко привлекателна или по-тъжна. Сексът работи като антидепресант, по тази причина не се изненадвайте, в случай че започнете по-малко да се харесвате.

6. Стените на вагината отслабват

Ако от дълго време не сте била с мъж, стените на вагината отслабват. Затова се предлага да вършиме известните извършения на Кегел за стягане, с които ще предотвратите това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР