Има много показатели, които показват колко изкривен е станал жилищният

...
Има много показатели, които показват колко изкривен е станал жилищният
Коментари Харесай

Изкривяванията на пазара в САЩ връщат вниманието към 30-годишния дебат за ипотеките

Има доста индикатори, които демонстрират какъв брой килнат е станал жилищният пазар в Съединени американски щати. Въпреки че разноските за заеми доближават върхове от 20 години, цените се движат покрай рекордни равнища с индикатори за досегаемост на собствеността върху жилище на най-ниските равнища от повече от 30 години. Продажбите спаднаха до равнища, невиждани отвън огромните финансови рецесии.

Възможно ли е една необикновена, само че доста възхвалявана характерност на пазара на жилища в Съединени американски щати да е съдействала за обстановката?

Тридесет години, закрепена Ипотеките с ниска рента преобладават в Съединени американски щати и се избират от към 90 % от всички купувачи на жилища. За техните почитатели те са крайъгълен камък на американската фантазия. Почти на всички места другаде по света купувачите на жилища могат единствено да мечтаят за такова, защото заплащат най-вече плаващи лихвени проценти или са изправени пред по-кратки периоди за погашение. В Съединени американски щати те значително са вероятни единствено посредством държавна интервенция, защото доста от заемите в последна сметка се поръчител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР